ovakvu je ne znamo

TEŠKO DA JE BILO KOME OD PRISUTNIH BILO PRIJATNO: Kraljica Leticija sasekla ćerku SUMORNIM planovima za njenu budućnost

2

Dok obično španska kraljica na svakom koraku izaziva oduševljenje i divljenje, u ovoj situaciji nikome nije bilo do tapšanja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija Ortiz Rokasolano i kralj Felipe VI od Španije imaju dve ćerke: princezu Leonor (14) i princezu Sofiju (13), od kojih porodica ima određena očekivanja. Ipak, do sad nismo znali koliko daleko ona idu.


Naime, tokom nedavne posete kraljevske porodice Socio-edukacionom centru u San Roki, lokalno stanovništvo se okupilo kako bi videlo kralja i njegove dame i popričalo s njima, a među njima se našla i jedna tinejdžerka koja je posebno uživala u razgovoru s princezama.

 

Nju je zanimalo šta princeza Leonor želi da radi kad poraste, a pre nego što je ona odgovorila majka ju je sasekla rekavši:


Ono što mora da radi, ne ono što želi da radi.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Princeza Leonor je prestolonaslednica svog oca kralja Felipea VI još od 2014, kada je on stupio na presto po abdikaciji kralja Huana Karlosa. Felipeov otac je, inače, nedavno napustio zemlju nakon brojnih zapanjujućih optužbi, a španskoj javnosti nije poznato gde se on nalazi. Kako piše britanski Express, neki od okupljenih u San Roki dovikivali su kraljici pitanje gde je bivši kralj, na šta je ona odgovorila:


— Ne čujem vas.


Dobro je poznato da je Leticija, pre nego što se udala za španskog kralja, bila uspešna novinarka i ostvarila brojne poslovne ciljeve i želje, a radila je za velika svetska imena kao što su ABC, CNN i Bloomberg, zbog čega je njen stav o planovima za budućnost njene ćerke još šokantniji.

 

 

makonda-tracker