i u dobru i u zlu

Ovih dana žive u strepnji: Glumica za kojom je SRBIJA UZDISALA godinama je u braku s omiljenim holivudskim lepotanom

0

Plavokosa lepotica koja nas je oduševila u jednoj od najpopularnijih španskih serija već 12 godina uživa u svojoj ljubavnoj bajci s australijskim glumcem

foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Australijski glumac Kris Hemsvort (39) pre dva dana se prvi put pojavio na nekom javnom događaju otkako je najavio da će napraviti pauzu u karijeri.

 

On je došao na dodelu australijskih AACTA Trailblazer nagrada, gde mu je pripalo jedno priznanje, a on je tom prilikom istakao da je zahvalan na prilici koju je dobio kao mlad glumac.

 

Karijera u kojoj sam uživao do sada je bila toliko vredna i ne uzimam zdravo za gotovo priliku koju mi je na početku pružila australijska filmska industrija. Učiniću sve što mogu da naše briljantne ekipe i kreativce predstavim ostatku sveta i ohrabrim velike produkcije da sarađuju sa njima. Radujem se što ću večeras proslaviti ovo divno priznanje sa svojom porodicom i prijateljima – izjavio je Hemsvort.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI


Glumac je na ovaj događaj stigao u društvu roditelja i supruge Else Pataki, inače poznate španske glumice i manekenke. Elsa je, inače, odlično poznata našoj publici kao Rakel iz serije "Seranovi", nastavnica u koju je bio zaljubljen Markos.


Elsa Pataki i Kris Hemsvort upoznali su se preko glumčevog agenta 2010. godine, a vrlo brzo nakon prvog susreta počeli su zvanično da se pojavljuju kao par, najpre na jednoj gala večeri u Los Anđelesu. Samo dva meseca nakon što su stupili u vezu, oni su jedno drugom rekli sudbonosno "da".

 

Elsa Pataki, Kris Hemsvort
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nije bilo nekog trenutka prosvetljenja. Od prvog momenta kad smo se sreli, jednostavno je sve imalo smisla. Ona je zabavna, otvorena, ima smisao za humor i obožava život, što je lepo pratiti – objasnio je Kris u jednom intervjuu.

 

Dve godine nakon intimnog venčanja u Australiji, gde su se venčali kada su bili u poseti Hemsvortovim roditeljima za Božić, dobili su prvo dete,ćerku Indiju Rouz.

 


Ona je najbolja! Zbog nje mi je sve teže i teže da idem na posao. Uživam da budem kod kuće više nego ikad ranije – priznao je tada glumac.


Dve godine kasnije, na svet su stigli i blizanci Tristan i Saša, a par uglavnom živi na relaciji Los Anđeles-Sidnej.

 

Kris Hemsvort, Elsa Pataki
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U međuvremenu, Krisova karijera je "eksplodirala", postao je deo Marvelovog univerzuma, igrajući Tora, a 2014. magazin People proglasio ga je najseksepilnijim čovekom na planeti.


Elsa je za sve to vreme velika podrška svom suprugu, a u ovom trenutku mu je to od posebne važnosti. Glumac je, naime, rešio da napravi pauzu u karijeri jer je saznao da ima dve kopije gena APOE4, po jednu od svakog roditelja, tj. da je izložen osam do 10 puta većem riziku da dobije Alchajmerovu bolest. Kako je objasnio, to ne znači da se zauvek povlači iz glume, ali želi da odmori s porodicom i pozabavi se prevencijom.

 


 

makonda-tracker