dama s velikim d!

KOLIKO SE PROMENILA? Lusija iz "Seranovih" danas ima 56 godina, a njen izgled je i dalje jedan od njenih aduta

0

Šarmantna Belen Rueda zvezda je nekih od najpopularnijih španskih filmova proteklih godina, ali je balkanska publika i dalje pamti kao uvek nasmejanu suprugu Dijega Serana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska glumica Belen Rueda glavna je zvezda filmova "Julijine oči", "More u nama", "Sirotište", "Telo" i mnogih drugih, a posebno je draga ljubiteljima španskih trilera i horora, koji proteklih godina doživljavaju pravi procvat.


Ipak, ova plavokosa filmska zvezda svoju najprepoznatljiviju ulogu zabeležila je na televiziji — u seriji "Seranovi", koja je u Španiji premijerno emitovana u periodu od 2003. do 2008. godine.

 

Rueda je igrala Lusiju Serano, a ni mlađi ni stariji nisu ostajali imuni na njenu lepotu, koja je jednako očaravajuća i danas, dva meseca nakon što je Belen proslavila 56. rođendan!

 

Belen Rueda, Seranovi
foto: Youtube Printscreen

Čuvena glumica, koja se pre glume bavila modelingom i baletom, a kratko je studirala i arhitekturu, aktibvna je na društvenoj mreži Instagram, gde s vremena na vreme deli selfije, zahvaljujući čemu njena publika iz celog sveta ima priliku da vidi da se Belen gotovo nimalo nije promenila od kraja emitovanja Seranovih. Naprotiv!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

 

Rueda, inače, iza sebe ima tri važne veze: najpre je dve godine bila u braku sa izvesnim Italijanom Masimom, a potom je od 1990. do 2005. godine bila u vanbračnoj zajednici s producentom Danijelom Ecijom, s kojim je dobile tri ćerke: Belen, Mariju i Lusiju, od kojih je srednja preminula kao beba nakon srčanih problema. Nakon razvoda od Ecije, Belen je bila u petogodišnjoj vezi s Rodžerom Vinsentom, a od 2014. godine nije poznato da li je neko uspeo da osvoji njeno srce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker