jeste li znali?

Nekadašnja misica i NAJBOLJA DRUGARICA Milice Pavlović: Sećate li se koja lepotica je bivša devojka Andrije Miloševića?

0

Poznati glumac Andrija Milošević uživa u ljubavi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, sa kojom ima i sina Relju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andrija Milošević je jedan od omiljenijih domaćih glumaca, a u poslednje vreme je publiku dodatno osvojio neumornim pričanjem viceva na Instagramu i zasmejavanjem svoje partnerke Aleksandre.

 

Njih dvoje su u vezi već godinama, a malo ko se seća Andrijinih prethodnih ljubavi. Naime, glumac je bio u vezi duže od godinu dana sa poznatom misicom Anom Šain. Oni su se upoznali još 2005. kada je Andrija bio popularan zbog serije Mješoviti brak.

‒ Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu Koling organizovana je proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo - započeo je Andrija.

 

Na pitanje čime ga je osvojila, rekao je da je to bilo najpre pogledom, a zatim iskrenošću i plemenitošću. Ana je devet godina mlađa od njega, a glumac nije imao predrasude prema misicama.

 

Andrija Milošević
foto: Instagram Printscreen

 

‒ Te devojke samo pokušavaju da nađu svoje mesto pod suncem, a da bi uspele, moraju da budu ambiciozne i inteligentne. Kada se Ana prijavila na izbor za najlepšu devojku Srbije, između ostalog, cilj joj je bio da dobije stipendiju koja će joj omogućiti da upiše fakultet ‒ i to joj je pošlo za rukom. Podržavam sve njene odluke. Ako je ona srećna, i ja sam.

Zanimljivo je da je sama Ana otkrila kako pre Andrije nije imala dečka, pa su se drugarice često šalile sa njom.

 

‒ Dve nedelje smo se družili pre nego što smo otpočeli vezu. Pre Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vreme da nađem nekog. Posle upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, želela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. Jer, o glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se u suprotno - ispričala je ona jednom prilikom.

Ana danas radi u jednom javnom preduzeću, udala se i preziva se Živković i ima ćerku Laru. Modom je još ranije prestala da se bavi. Inače, Ana je jedna od najboljih prijateljica pevačice Milice Pavlović.

 

 

makonda-tracker