čestitke

Zbog nje je odbio veliki transfer u Moskvu, a sada su se i VENČALI: Pogledajte NEOBIČNU haljinu supruge Adema Ljajića

1

Srpski fudbaler Adem Ljajić oženio je svoju dugogodišnju izabranicu Zubejdu Bubu Dazdarević.

foto: Instagram
foto: Instagram

Adem Ljajić je već godinama u skladnoj vezi sa Zubejdom, sa kojom se zna još od najranijeg detinjstva jer su oboje odrastali u Novom Pazaru. Svoju vezu nikada nisu eksponirali u javnosti, pa je tako i njihovo venčanje prošlo u tišini.

 

Oni nisu objavljivali fotografije, međutim jedna je ipak pronašla put do medija, a sudeći po Instagramu, oni će uskoro postati i roditelji.

Mnoge je iznenadio izbor haljine koju je imala mlada. Naime, ona se umesto klasičnih belih venčanica odlučila za kraću haljinu sa rukavima u teget i zlatnoj nijansi, dok je bila ukrašena crvenim detaljima.

Zubejda je kosu uvila u krupne lokne i pustila je da pada, a u ruci je imala interesantan bidermajer od žutih ruža. S druge strane, Adem se odlučio za ležernu kombinaciju, farmerke i crnu rolku.

Podsetimo, Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Pisalo se i da je upravo zbog nje odbio transfer u Spartak iz Moskeve, jer Buba nije želela da živi tamo.

 

 

makonda-tracker