ljubav za ceo život

Nimalo glamurozno, a tako preslatko: Simpatična scena iz kuhinje Andrije Miloševića i Sandre Tomić

0

Nisu baš kao iz Holivuda ili sa crvenog tepiha, ali ovo vredi mnogo više od toga. I da, obzirom da je Sandra dama, možda će njoj biti malo neprijatno... 

 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Andrija Milošević i njegova lepša polovina i popularna glumica Sandra Tomić već duže vreme važe za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova na domaćoj javnoj sceni. Kako to često ide u idiličnim pričama, svoju veliku ljubav krunisali su dobijanjem naslednika Relje.

 

Prinova kod mnogih parova rezultira promenama određenih navika, ali kako kaže Andrija kod njih i nije bilo tako. Za sada sve ide kako treba i nije naporno.

 

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah — rekao je glumac jednom prilikom.

 

Andrija Milošević, Aleksandra Tomić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, glumački par nije krio pol bebe, a poznato je koliko su bili srećni kada su saznali prelepe vesti.

 

Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa sunce, pa pomisliš: "Bože, koliko je lepo" – ispričao je Andrija tada.

 

Takođe, kao i svi drugi novopečeni roditelji, i Andrija i Sandra su zbog sinčića Relje morali da malo preurede i prilagode stan za nove potrebe. Međutim, jedna stvar koji i nisu menjali je kuhinja.

 

Vidi se da je i ova prostorija lepo uređena, i u njoj odmah upadaju u oči tri reflektora, raznobojne pločice i pune police, međutim…

 

Ono što možda i najviše govori o velikoj ljubavi parova, jesu neki njihovi intimni i opušteni trenuci, pa izuzetak nisu ni Andrija i Sandra, a takva je baš ova scena iz kuhinje. Tu vidimo Sandru kako u veoma opuštenom izdanju, verovatno u Andrijinoj pidžami, dolazi da utoli glad. I dok je u tako neglamuroznom i ležernom izdanju, Andrija je brže-bolje iskoristio tu priliku da uslika svoju dragu.

 

Andrija Milošević, Sandra Tomić
foto: Instagram

Nekim damama sa javne scene bi možda čak bilo i neprijatno da ih suprug uhvati u takvom momentu i to posle podeli sa svojim fanovima, ali ne i Sandri, koja se nije obazirala niti dala omesti u večernjim zalogajima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Opušteno i uz uživanje, kakav je njima svaki dan!

 

 

makonda-tracker