tamo je leto

U stilu Merilin Monro: Izdanje za plažu kojim je Milica Pavlović hipnotisala Dubai (FOTO)

3

Milica Pavlović je otputovala u Dubai, gde će pratiti našu fudbalsku reprezentaciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Milica je oduvek bila poznata kao veoma kulturna devojka sa dosta stila. Ona je jednostavno jedna od onih na kojima skoro sve stoji savršeno.

Tamne kombinacije, sa uskim pantalonama i belim čizmama da razbiju monotoniju, uz po neki detalj poput kape ili rukavica.

 

 

Bele glamuroznije i malo slobodnije varijante, u vidu haljina sa dubokim šlicom i, naravno, jednog od njenih omiljenih modnih detalja – rukavica.

 

 

A viđali smo je i u elegantno sportskim izdanjima, sa nekim opuštenijim majicama i suknjama. Trebalo bi spomenuti i da Milica veoma pazi šta se sve nalazi u njenoj ishrani, koja je veoma bitna za njen izvajani stas, što možete videti i na ovoj slici, ali i u našem tekstu gde smo malo šire pisali o tome.

 

Ovoga puta MIlica je u Kataru, gde bodri našu fudbalsku reprezentaciju na svetskom prvenstvu, na plaži prošetala jednodelan bež kupaći sa istobojnom raskpočanom košuljom. Naravno, tu je i neizostavan letnji detalj u vidu naočara za sunce. 

 

 

Ne znamo kako su šeici reagovali na ovo Miličino izdanje u njihovoj po mnogo čemu konzervativnoj zemlji, ali smo primiteli da po stilu ovaj kupaći malo podseća na one koje je čuvena Merilin Monro proslavila pre više decenija.

 

Sličan odabir boja dve lepotice iz različitih epoha. Naravno, obzirom da je vremenska razlika ogromna nije sve identično, ali, složićete se, ima dosta sličnosti.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker