foto

Da li vam se više dopada sad ili pre trudnoće? Žena Andrije Miloševića promenila izgled, jedan detalj iznenadio je sve

1

Naša poznata glumica je odličila da se veoma brzo nakon porođaja vrati glumi i ponovo zaigra na daskama koje život znača

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Aleksandra Tomić i glumac Andrija Milošević nedavno su postali roditelji dečaka Relje. Ovaj par se po prvi put ostvario u ulozi roditelja pre samo tri meseca.

 

Aleksandru smo imali prilike često da vidimo u videima koje njen suprug snima i kačin na društvene mreže, a ono što je svima zapalo za oko jesti to da je Aleksandra  za veoma kratko vreme uspela da svoju liniju vrati na onu koju je imala pre trudnoće.

 

Osim linije, njene pratioce iznenadilo je i to što Aleksandru sve češće mogu da vide sa ravnom kosom iako su lokne nešto po čemu je ova glumica prepoznatljiva. Ipak, svakom prija malo promene, a njoj ova odlično stoji. 

 

Po mišljenjima mnogih njenih pratilaca i komentara koji se mogu videti na njenim profilima glumica sada igledab bolje nego pre trudnoće i porođaja, a sudeći prema osmehu na njenom licu reklo bi se da joj roditeljstvo baš prija.

 

Glumu je volela još od malih nogu, pa je tako i sada odličila da se već posle tri meseca vrati svom životnom pozivu i krene ponovo da igra predstave. Jedna takva nedavno je održana u pozorištu "Teatar na brdu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

 

Njenom povratku su se obradovali svi, a naročito njen suprug Andrija Milošević, koji joj je velika podrška. Inače je poznato da on često na svoj Instagram profil kači njihove zajedničke videe kojima pokušava da nasmeje publiku čak i kada nije na sceni.

 

Aleksandra često na njegove fore ne odreaguje onako kako bi on želeo, ali to glumcu ne smeta da iznova i iznova zasmejava nju, ali i sve one koji ga prate na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

 

Andrija i Aleksandra važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni, a sada kada imaju i dete, njihova sreća je beskrajna.

 

 

makonda-tracker