ZABRANJENA LJUBAV

Roditelji nisu odobravali njihovu vezu: Mnogo pre Jovane Stojiljković, Goran Bogdan je voleo OVU pevačicu

0

Glumac Goran Bogdan je jedan od omiljenih frajera u regionu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goran Bogdan ne voli da govori o svom privatnom životu, jer želi da umesto njega govore njegove uloge.

 

"Otac", "Senke nad Balkanom", "Močvara", "Vreme zla" samo su neke od filmskih i serijskih ostvarenja po kojima šira javnost pamti ovog glumca.

 

Međutim, iako za medije ne govori o svom privatnom životu, njegov ljubavni život je odavno u centru interesovanja ovdašnje javnosti.

 

Poznati glumac već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

 

Da njegovom šarmu nisu mogle da odole mnoge žene, govori i činjenica da je nekada davno Goran Bogdan bio u vezi sa nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić.

 

Međutim, kako su tada pisali mediji, njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom. 


–Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama – prokomentarisala je svojevremeno pevačica. 

 

 

makonda-tracker