(foto)

Pričalo se da ga je trudna ostavila zbog njegove majke: Supruga Bali-bega pokazala stomačić u drugom stanju

0

Jedna od omiljenih turskih glumica i supruga čuvenog lepotana blista nakon glasina da u njenom braku ne cvetaju ruže dok čeka drugo dete

foto:  evcenf/Instagram
foto: evcenf/Instagram

Nakon više od mesec dana, turska glumica Fahrije Evčen Ozčivit oglasila se na društvenoj mreži Instagram i pokazala kako izgleda kao trudnica.


Zvezda serija "Prognani – Sejit i Šura", "Dnevnik ljubavi" i "Kad lišće pada" pozirala je u crnoj majici s bretelama i crnim helankama, istakavši trudnički stomačić, a ona nije otkrivala u kom je trenutno mesecu i kada stiže prinova.

 


Lepa glumica, inače, čeka drugo dete s glumcem Burakom Ozčivitom, s kojim je u braku od 2017, a par već ima sina Karana.

 

U avgustu ove godine, nakon što se pročulo da je Fahrije u drugom stanju, turski mediji su pisali da se par rastaje i da je glumica napustila njihov zajednički dom.

 

Burak Ozčivit, Fahrije Evdžen, Bali Beg
foto: Instagram

Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom. U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.


Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku:


Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!

 

Bali-beg, Burak Ozčivit, Fahrije Evdžen
foto: Instagram

 

 

makonda-tracker