lepe vesti za fanove

On je zbog nje napustio trudnu suprugu, a ona je karijeru ostavila po strani: Lepa Šeherezada najavila divne vesti

0

Berguzar Korel smo zavoleli kao lepu Šeherezadu u popularnoj turskoj seriji.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Turska glumica Berguzar Korel uživa u braku sa Halitom Ergenčom, glumcem koji je domaćoj javnosti poznat kao Onur iz serije 1001 noć, ali i Sulejman Veličanstveni.

 

Lepa glumica je privlačila pažnju svojom neobičnom ljubavnom pričom, s obzirom na to da je Halit zbog nje ostavio trudnu suprugu. Ovog puta, njihova porodica je bila glavna tema zbog života na dve adrese. Oni žive na relaciji London i Istanbul, a nedavno se pisalo da će se ipak nastaniti za stalno u britanskoj prestonici.

Međutim, oni su ipak odlučili da zbog poslovnih i porodičnih obaveza nastave dosadašnji život, a mnoge je obradovala vest da se Berguzar ponovo vraća na male ekrane. Ona je pored predstava, počela da radi i na nekim televizijskim projektima, a s obzirom da je bila na većoj pauzi zbog dece, ova informacija je mnoge oduševila.

 

- Upravo sam počela da čitam scenarije, iskreno. Ako postoji posao za koji sam uzbuđena u pravo vreme, mogu da počnem odmah - rekla je glumica zbog koje je otkazan čak i jedan veliki projekat jer je bila trudna i nije mogla da se posveti.

 

 

makonda-tracker