dopada li se vama?

Seher je BURNO napustila seriju "Fatalna ljubav": Ova lepotica je glumica koja je došla na njeno mesto

1

Nakon što je Sila Turkoglu odlučila da izađe iz turske serije "Fatalna ljubav", glavna ženska uloga pripala je manekenki i glumici koja nije iz Turske

foto: silaaturkoglu/Instagram
foto: silaaturkoglu/Instagram

Pre nekoliko meseci, obožavaoci serije "Fatalna ljubav" bili su neprijatno iznenađeni vešću da glumica Sila Turkoglu napušta ovaj projekat.


Kako se tada pisalo, glumica se nije pojavila na snimanju, zbog čega su najavljene tužbe protiv nje, a ona je tada u poslednjoj nedelji snimanja istakla da neće igrati u trećoj sezoni serije.


Glumica nas je, putem advokata, obavestila u poslednjoj nedelji snimanja da će se njen ugovor zaključiti momentalno ili, u suprotnom, ona neće doći na set. Odbili smo ovaj zahtev, jer je ugovor bio i dalje važeći – saopštili su tada.

 

Preostale scene završene su uz pomoć dublerke, da bi se potom oglasila i Sila Turkoglu, koja je ispričala svoju stranu priče.

 

 

Navodno je ona radila u teškim uslovima, čak i dok je bila bolesna, a spekulisalo se potom i da je bila žrtva mobinga. U turskim medijima se moglo pročitati da je Sila još početkom godine najavila svoj otkaz, a teško joj palo i to što su producenti potom pričali ružno o njoj za medije.

 


Kako su pisali tamošnji mediji, na mesto lepe Sile doći će mlada manekenka i glumica Nanuka Stambolišvili, koja neće igrati Silin lik Seher, već se pojavljuje u ulozi Nane.

 

 

Navodno su scene Halila Ibrahima Džejhana, koji igra Jamana, i lepe Nanuke već privukle pažnju publike i njihova priča obećava, pa fanovi nastavljaju da prate i podržavaju "Fatalnu ljubav", uprkos odlasku svoje miljenice Sile Turkoglu.

 

 

  • Ko je Nanuka Stambolišvili?


Na Silino mesto došla je mlada Gruzijka, koja živi u Batumiju, glavnom gradu autonomne republike Adžarija. Ona je dobro poznato ime u svojoj zemlji, gde je radila i kao model i kao glumica, a pokrenula je i svoj brend ženske odeće nazvan Kartveli Nana.

 


Na žalost muškog dela publike, Nanuka je pronašla ljubav za ceo život, a u pitanju je Laša Mgeladze, s kojim je glumica u braku od 2011. godine.

 

 

makonda-tracker