IPAK SE VOLE

Prvo mu je UNIŠTILA KUĆU, a sada su ponovo zajedno: Čuveni turski par OBNOVIO VEZU

1

Turska glumica i pevač ne mogu jedno bez drugog.

asli enver
asli enverfoto: Screenshot

Vest je definitivno potvrđena: turska glumačka zvezda Asli Enver, Sureja iz „Istanbulske neveste“, i pevač Murat Boz ponovo su zajedno, na oduševljenje brojnih fanova, prijatelja i porodice, prenose turski mediji, piše Lepa & Srećna

.

Da podsetimo, par se posle dve i po godine skladne veze iznenada razišao u aprilu 2018. Iz nekog razloga Asli se strašno naljutila, demolirala kuću u kojoj su živeli, pokupila svoje stvari i kućne ljubimce te se vratila svojoj mami. Murat je odmah otputovao u Ameriku. Izgledalo je da njihova veza više nema nikakvih šansi.

 

Ali, kao što kažu, vreme čini čuda. Uz posredovanje televizijskog maga Adžuna Ilidžalija i nekog bliskog prijatelja čije se ime još ne zna, Asli i Murat su se pomirili i nastavili dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

 

Doduše, za one koji veruju u astrologiju i astrologe, to se desilo pre oko mesec dana. Naime, poznati turski astrolog je u jednoj emisiji tvrdio da su se oni već pomirili i da su veoma srećni. Nešto malo nakon toga Asli je snimljena u jednom tržnom centru a na ruci je imala čuveni prsten s jednim kamenom koji Turci smatraju vereničkim. Naravno, odbijala je da išta kaže o tome.

 

I sada mnogi pretpostavljaju da je do razlaza došlo jer Murat nije bio spreman za brak, a da se s pomirenjem njegov stav promenio. Upravo zbog toga su neki fanovi Asli Enver i zabrinuti, jer se nešto slično dogodilo glumici Merve Bolugur, sultaniji Nurbanu iz „Sulejmana Veličanstvenog“, i pevaču Muratu Dalkiliču.

 

I oni su se najpre razišli jer momak nije hteo brak, potom pomirili i priredili raskošnu svadbu po svim običajima. Nažalost, nije potrajalo. Jedva da su izdržali dve godine zajedno. Razveli su se i Murat je odmah uplovio u novu vezu s glumicom Hande Erčel, a Merve, pišu mediji, nije mogla da se oporavi i zapala je u anoreksiju.

 

 

makonda-tracker