nije bilo suđeno

I venčali su se i rastali – iznenada: Ovaj poznati pevač je ZABORAVLJENI PRVI MUŽ Džulije Roberts

0

Dok je imala imidž devojke koja beži iz veze čim ona postane ozbiljna, jedan poznati frajer uspeo je da očara Džuliju Roberts toliko da mu je rekla "da" iako ga je jedva poznavala

foto: IFA Film / United Archives / Profimedia
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Jedan od najpoznatijih filmova Džulije Roberts je romantična komedija "Odbegla mlada" iz 1999, u kojoj je lepa glumica igrala pored Ričarda Gira.

 

On nam donosi priču o devojci koja nikako ne uspeva da se uda i poznata je po tome što beži sa svojih venčanja, a zanimljivo da je na početku karijere i sama Džulija imala imidž žene koja nikako ne uspeva da se skrasi.


Bila je u vezama sa Džejsonom Patrikom, Kiferom Saterlendom, Dilanom Mekdermotom i Metjuom Perijem, a u medijima se pisalo da glumica pobegne iz veze čim ona postane preozbiljna. Međutim, ispostavilo da je bila potrebna "samo" velika ljubav da ona odluči da se skrasi, a kada joj se ona konačno dogodila – Džulija se zaljubila, verila i udala u roku od nekoliko dana!

 

Sve je počelo u Nju Orleansu, dok je glumica snimala film "Dosije Pelikan", baš u trenutku kada je kantri umetnik Lajl Lovet nastupao u ovom gradu. Čim su se prvi put sreli, među njima su se pojavile varnice, a Lovet je priznao da nije mogao da poveruje kako je Džulija učinila da se on oseti. Već u narednim danima su ih viđali zajedno na svakom koraku, plesali su, pevali, ljubili se, a svima je bilo jasno da se rađa ljubav.

 

Džulija Roberts, Lajl Lovet
foto: Randy Bauer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo nekoliko nedelja nakon prvog susreta, par je rešio da se venča, a sudbonosno "da" izgovorili su 25. juna 1993. godine u luteranskoj crkvi u Marionu, u Indijani. Bosonogu Džuliju je do oltara ispratio glumac i prijatelj Bari Tab, koji je u rukama nosio buket belih ruža, a glumica je nosila belu venčanicu brenda Commes des Garçons, koju je Lajl Lovet kupio za 2.000 dolara.


Međutim, nakon što su proglašeni mužem i ženom, Lovet i Robertsova nisu se uputili na medeni mesec – imali su previše obaveza.

 

Džulija je nastavila snimanje filma, dok je Lajl nastavio svoju koncertnu turneju, a mediji su pisali kako je ekipa filma "Dosije Pelikan" dočekala glumicu velikom žurkom iznenađenja, na kojoj su svi nosili majice s natpisom "Dobro došla nazad, gospođo Lovet" spreda i porukom "On je divan dečko... Ali moraš da uradiš nešto s njegovom kosom" na zadnjoj strani.

Manje od godinu dana nakon venčanja, Džulija je viđena kako pleše s glumcem Itanom Houkom, a spekulisalo se da Lovetu i njoj odavno ne cvetaju ruže. Glumica je u jednom intervjuu istakla da ne smatra da je neki "zločin" to što je plesala s kolegom i odbacila navode da je njen brak u krizi. Tada je "crkutala" kako je njen suprug fantastičan muškarac, pohvalila njegovu frizuru koja privlači toliko pažnje i istakla da se oni često pretvaraju da su samo još jedan običan par.


Međutim, 1995, posle samo dve godine braka, Džulija i Lajl najavili su se da se razvode, a razlog je bila činjenica da imaju previše posla i ne stižu da budu zajedno. Ulagali su ogromne napore da se viđaju često, ali jednostavno nisu uspevali da imaju "pravi" brak.

Nikad nije prošlo više od nedelju dana da se ne vidimo otkako smo venčali, ali pre toga nismo zajedno proveli ni sedam dana – bio je iskren Lajl.


Ipak, bivši supružnici ostali su prijatelji nakon rastanka, a godinama kasnije pronašli su ljude koje danas smatraju svojim najvećim ljubavima. Lovet se 2017. godine oženio svojom dugogodišnjom devojkom Ejpril Kimbl, dok je Džulija od 2002. godine u braku sa snimateljem Danijelom Moderom, s kojim ima troje dece.

 

 

makonda-tracker