provereno

Za 2 meseca smršala je 18 kilograma! Ruža Rupić detaljno opisala način ishrane koji joj je transformisao figuru

0

Nakon što je probala nekoliko dijeta i nijedna nije dala rezultate, Ruža Rupić je pronašla metod koji joj je pomogao da brzo oslabi

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Influenserka, voditeljka i pevačica Ruža Rupić nedavno je sve iznenadila naglom transformacijom, kada je za kratko vreme izgubila čak 18 kilograma.


Kako je i sama istakla, veliki je gurman i u jednom trenutku je izgubila kontrolu i brzo se ugojila, a nijedna dijeta nije joj pomogla da se reši viška kilograma.


Mnogo sam jela i ugojila se kao mečka! Baš sam preterala! Probala sam milion dijeta, ali nijedna mi nije pomogla da smršam. Napokon sam uspela da za dva meseca izgubim 18 kilograma – priznala je Ruža.

 

Ruža  Rupić ranije
Ruža Rupić ranijefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ona je objasnila da je prešla na režim ishrane koji joj je značajno pomogao, a najpre je iz ishrane eliminisala nezdrave namirnice i one koje opterećuju stomak.

 

Držim keto dijetu. Njena suština je da organizam upadne u ketozu, pa da se energija uzima iz masti, a ne iz ugljenih hidrata. Da bih započela taj proces, iz ishrane sam izbacila žitarice, slatkiše, alkohol, sokove i mahunarke – rekla je Ruža Rupić.

 

Kako je istakla, njen trik je i to što ima više obroka u toku dana, kao i da njena ishrana obiluje proteinima.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Jedem pet puta dnevno. Čim ustanem, pojedem proteinsku čokoladicu, a nakon tri sata popijem proteinski šejk. Uglavnom ručam povrće, a ponekad i picu sa smanjenim sadržajem masti. Užinam proteinski puding, a večeram slanu palačinku sa sirom i salatom od krastavca. Nije mi teško da se tako hranim, čak i na putovanjima ili kad nastupam vikendom. Naravno, ne planiram da budem na dijeti zauvek, ali sa šećerom i belim brašnom sam završila – objasnila je za Informer.


Ruža priznaje da sada ima više samopouzdanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)


Konačno mogu da stanem ispred ogledala u vešu ili kupaćem i da kažem da sam dobra riba. Prija mi kada me ljudi hvale i govore mi da lepo izgledam – iskrena je ona.


Primer jelovnika Ruže Rupić

 

  • Ručak: Juneće meso i salata
  • Večera: Riba i salata
  • Trik savet: Da bi se ubrzao metabolizam razmak između obroka treba da prođe tri četiri sata.

 

 

 

makonda-tracker