nije im se dalo

O njegovoj ljubavi sa Sindi Kraford znamo sve – a ova je bila JOŠ VEĆA! Zaboravljeni brak Ričarda Gira i prelepe glumice

1

Iako je njihov odnos važio za idiličan, par se ipak rastao, a pre razvoda su bili rastavljeni 3 godine

foto: EPA/PETER FOLEY
foto: EPA/PETER FOLEY

Glumac Ričard Gir i lepa glumica i bivša manekenka Keri Louel imali su "briljantan" brak 11 godina, koji se smatrao skoro savršeim. Ipak, ispostavilo se da nije sve tako idealno.

 

Ričard i Keri imaju zajedničkog sina Homera, koji je rođen 2000. godine. Prema izjavi njihovih prijatelja, par je učinio sve da im dete bude na prvom mestu, a bili su izuzetno brižni roditelji i roditelji.

Tokom jednog od svojih intervjua, Ričard Gir je otkrio da je njihov brak zaista bio briljantan:

 

- Naš brak je briljantan zbog Keri, mi smo saputnici na ovom životnom putovanju. Mi smo partneri, ogledala u kojima možemo videti sebe, rastemo i menjatmo se. Pomažemo jedno drugom. To je ljubav bez ega -  rekao je Ričard.

 

Keri Lauel, Ričard Gir
foto: EPA/CLAUDIO PERI

Mislim da sam sa Keri shvatio da, zapravo mogu da imam dete sa ovom sjajnom ženom i da se ne plašim toga. Ovo divno dete je sada u našim životima. Lud sam za svojim sinom! On me čini srećnim. Morate odvojiti vreme za dete, ali to je izuzetno zadovoljavajuće - dodao je.

 

Zašto im brak nije pošlao za rukom i šta ih je sprečilo da budu srećni i zaljubljeni?  Prema nekim informacijama, samo su uživali u različitim stilovima života.

 

Ričard Gir je žudeo za privatnošću, dok je Keri volela druženje i da bude okružena drugim ljudima. Par je imao kuću u Bedfordu, a glumcu se posebno sviđalo jer je tiho i voli samoću. Živeli pored američkog bizinsmena Džimija Bafeta i njegove porodice i dobri su prijatelji.

 

Oni su vremenom jednostavno postali drugačiji i nisu mogli da razumeju razmišnjanje druge strane.

 

Keri, druga supruga Ričarda Gira,rekla je da je nedostatak zajedničkog vremena jedan od razloga za njihov razvod. 

 

Ričard Gir je 2014. godine upoznao svoju sadašnju suprugu Alehandru Silvu, sa kojom se venčao 2018.

 

Brak Ričarda Gira i Keri Louel nije uspeo nakon toliko godina zajedno. Ipak, uspeli su da postanu srećni odvojeno. 

 

 

makonda-tracker