dopada li se vama?

OVO SE ČEKALO! Evo kako izgleda PRINCEZA DAJANA u novoj sezoni Krune ― kao nezavisna žena devedesetih (FOTO)

0

Još uvek se nismo "opasuljili" od sjajnog nastupa Eme Korin u ulozi ledi Dajane, a sprema nam se još veća poslastica ― nestvarna Elizabet Debicki kao snažna i hrabra Dajana koja je rekla "dosta"

foto: Prfimedia
foto: Prfimedia

Mlada Ema Korin (25) blistala je kao naivna ledi Dajana, puna nade i vere u svoj brak, a potom očajna i slomljena neverstvom i zapostavljanjem koje je trpela od princa Čarlsa. Štaviše, za svoje tumačenje lika pokojne princeze u četvrtoj sezoni "Krune" dobila je Zlatni globus i nominacije za Emi i SAG nagradu, a svi su jedva čekali da čuju ko će je naslediti u sledećoj sezoni, kada je Dajana nezavisna, snažna žena koja zna šta hoće, kida stege nesrećnog braka i putuje svetom osvajajući srca planete.

 

Izbor je pao na Elizabet Debicki, koja nas je oduševila u seriji "Noćni menadžer", dok će njenog Čarlsa od Velsa igrati Dominik Vest, a sada smo dobili priliku da ih prvi put vidimo u ovim ulogama! "Netfliks" je zvanično objavio njihove fotografije sa seta i, iako Vest ne podseća previše na Čarlsa (ali ne sumnjamo da će svojim talentom uspeti da ga dočara), Elizabet je slika i prilika ledi Dajane!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)


Ovo je uloga iz snova ― rekla je presrećna Elizabet Debicki pre početka snimanja. ― Preplavljena sam emocijama, prestravljena i uzbuđena. Jedva čekam da počnem!

 

Inače, u ulozi kraljice Elizabete II oskarovku Oliviju Kolman naslediće Imelda Stonton, dok će princa Filipa igrati Džonatan Prajs.


Sezona bi trebalo da bude emitovana tek 2022. godine, a do tada ― imaćemo promo fotografije i, uskoro, trejler. Šta vi mislite ― je li ovo Dajana koju smo čekali?

 

 

makonda-tracker