plamen je buknuo na prvi pogled

On je miljenik žena, a ona LEPOTICA KAKVA SE RETKO VIĐA: Znate li ko je supruga glumca Baneta Tomaševića?

0

Jedan od omiljenih domaćih glumaca godinama je u skladnom braku s jednom od najlepših Srpkinja

foto: Kurir/Sonja Spasic
foto: Kurir/Sonja Spasic

Glumac Branislav Tomašević, jedan od stalnih članova Narodnog pozorišta u Beogradu, proteklih godina učestvovao je u velikom broju uspešnih TV projekata u našoj zemlji.


Gledali smo ga u "Ubicama mog oca", "Istinama i lažima", "Sumnjivim licima"... Branislav važi za jednog od omiljenih domaćih glumaca, naročito u ženskom delu publike, ali je njegovo srce – na žalost mnogih dama – odavno osvojeno.

 

Glumac je, naime, godinama u skladnom braku s manekenkom Jelenom Ivanović, s kojom ima troje dece: Dušana, Bogdana i Stefana, a njihova velika porodica odlično funkcioniše zahvaljujući posvećenosti ovog para.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić


Iako je njihova porodica petočlana, uz dobru organizaciju sve se može i stiže, a oni imaju i malu tajnu.


Imamo veliki porodični kalendar obaveza u koji upisujemo sve naše aktivnosti kako bismo međusobno mogli da se uskladimo. Deca takođe učestvuju u planiranju i zajedno se dogovaramo oko svega – ističe Jelena.


Branislav i Jelena su, inače, u braku već 17 godina, a par je svojevremeno pričao kako je sam početak bio filmski.

 


Taj plamen buknuo je na prvi pogled i sve vreme tinja. Ako bismo osećanja morali da pretočimo u reči i pokušali da opišemo šta nas je međusobno privuklo, pored neodoljive fizičke privlačnosti, čvrsto su nas vezale i zajedničke životne vrednosti – istakla je manekenka u jednom intervjuu.


Kako je Branislav objasnio, on se svojoj izabranici iznova divi, pre svega jer se svemu predaje i uvek traga za novim izazovom.

 

Divim se njenoj predanosti i strasti koje pokazuje prema svemu što počne da radi. Stalno je u potrazi za novim izazovima, a posebno cenim način na koji uspeva da bude profesionalno uspešna i u isto vreme divna majka, kao i inspirativna supruga – rekao je glumac u intervjuu za Story pre nekoliko godina.

 


Ipak, nijedan brak nije lišen trzavica i nesuglasica, a ovaj par se toliko dobro poznaje da ni ovakve situacije nisu veći problem.


Izgleda da smo se već navikli na međusobne reakcije pa zato puštamo jedno drugo da se isprazni bez dodatnih komentara. Sačekamo da sve protutnji, a onda kada se prašina slegne, popričamo i sve postavimo na svoje mesto – rekla je Jelena, a njen suprug dodaje da u njihovom braku nema mesta ljubomori.


Nema povoda za tim jer se naš odnos bazira na poverenju i međusobnoj slobodi. Oboje imamo mnogo obaveza i srećemo se s velikim brojem ljudi, ali bavimo se svojim a ne tuđim sadržajem i nikad nismo doveli u pitanje naš odnos – zaključuje on.

 

 

makonda-tracker