otvoreno

BRANISLAV TOMAŠEVIĆ NE BEŽI OD ULOGA ZLIKOVACA: Za glumca nije važno da li je lik pozitivan ili negativan

0

Gost emisije 30 minuta ovog petka je glumac Branislav Tomašević

foto: Promo
foto: Promo

Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu, a gledamo ga u popularnoj seriji “Ubice mog oca” .

 

Ušao sam u drugoj sezoni u “Ubice” i mislim da mi je to bio jedan od najboljih poteza u karijeri. Serija je sjajna i ono što je njena posebna čar jeste što je toliko nepredvidiva. Publika ne zna šta da očekuje i to je vezuje za nju. Što se tiče mog lika Miše Zvornika, gledaoci su ga zavoleli u svoj njegovoj gadosti.

 

 

Za glumca nije važno da li je lik pozitivan ili negativan. Važno je da je uverljiv. Da bi odbranio negativca, moraš da budes uverljiv, da ti ljudi poveruju, a pre svega moraš sam sebi da poveruješ. Kada to uspeš, uspeo si sve — izjavio je popularni glumac .

 

On se, pored glume, bavi i muzikom.

 

Recimo da je muzika moja dečačka ljubav, ali sada se ozbiljno posvećujem muzici koliko i glumi. Snimao sam nedavno treći singl pod nazivom “Grešan sam” . Veoma mi je važno da se svemu što radim, bilo to muzika ili gluma, posvetim maksimalno kako bih ostvario dobar rezultat. Nadam se da u tome i uspevam — ističe Tomašević.

 

Autor i voditelj emisije, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak 7. februara od 20.30 je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker