njihov odnos je poseban

"Nikad niko kao Milena": Frano Lasić emotivnim rečima opisao ljubav sa 30 godina mlađom Beograđankom

1

Frano Lasić svojim burnim ljubavnim životom je oduvek privlačio pažnju, a njegova priča sa mladom Beograđankom mnoge ostavlja bez daha.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Frano Lasić je popularni hrvatski glumac, a u svojoj dugoj karijeri beleži i četiri braka. Glumca smo imali prilike da gledamo u seriji Beležnica profesora Miškovića, a nedavnim pojavljivanjem na jednom događaju sa suprugom je oduševio javnost i pokupio samo pozitivne komentare.

 

Frano iz prvog braka sa Majom Nikšić ima sina Janka, a njegov drugi brak je poznat po neslavnom rekordu. Naime, on se oženio Ljiljanom iz Beograda davne 1983. a taj brak je potrajao samo tri nedelje.

 

Nakon deset godina je rešio da da šansu ljubavi po treći put i sa manekenkom Živom Stupink dobio dvoje dece. Ovaj brak je takođe doživeo svoj kraj, a Frano je konačnu sreću pronašao pored Milene, lepe Beograđanke koja je 30 godina mlađa od njega.

 

Milena ne voli da se eksponira, a Lasić je jednom prilikom rekao kako je za njega najvažnije puno ljubavi, razumevanja i poštovanje između partnera. Njih dvoje imaju sina Nikolasa.

– Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan sled naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo hteli. Kao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smeje, to je predivno – rekao je Lasić jednom prilikom.

 

Mnogi komentarišu razliku godinama, ali oni na to ne obraćaju pažnju. Milena je jednom prilikom kratko poručila da bi svima želela takav odnos kakav imaju njih dvoje.

 

1 / 9 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

– Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos.

Frano Lasić svakodnevno pokazuje koliko voli svoju suprugu, a posebnim emotivnim rečima koje joj je uputio, raznežio je celu javnost.

 

– Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena – napisao je Frano ispod Milenine fotografije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker