nisu mogli da prećute

Neki su duhoviti, neki DRSKI, od nekih će i vas biti sramota: 10 najneprijatnijih komentara poznatih NA RAČUN BIVŠIH

0

Verovali ili ne, i njima je imalo šta da se zameri! Neko zbog slomljenog srca, neko zbog povređene sujete, neko samo zato što je drzak i nije džentlmen (mislimo na jednog bivšeg dečka Dženifer Aniston!)... ali i poznati su bili brutalni prema bivšim ljubavima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šta mislite, kako se oseća neko koga ste ostavili kratkim telefonskim razgovorom? Šta ako vaša bivša tvrdi da je ona napisala vašu pesmu ili da ste loši u krevetu? Šta ako mu sugerišete da prestane da objavljuje fotografije nove devojke, a on ima spreman odgovor? Sve ovo i još mnogo više dogodilo se i slavnima ― i to pred očima celog sveta.

 

  • Keri Peri o Diplu i Diplo Keti Peri

 

Keti Peri
foto: Profimedia

Tokom razgovora s voditeljem Džejmsom Kordenom 2017, pop zvezdi Keti Peri je postavljeno pitanje da rangira svoje poznate momke po tome koliko su dobri u krevetu. Ona je prvo mesto dodelila muzičaru Džonu Mejeru, drugo Orlandu Blumu (da, onom Orlandu s kojim ima dete i planira venčanje!), a poslednje je zauzeo Diplo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo)


On je na to reagovao tvitom u kom stoji:


Ja se ne sećam ni da smo imali seks.

 

  • Sem Smit i Džonatan Zizel

 

Sem Smit
foto: Profimedia

Britanski pevač Sem Smit se 2015. nakon što mu je uručen Gremi za Pesmu godine obratio svom bivšem dečku i poznatom manekenku Džonatanu Zizelu.


Želim da se zahvalim čoveku o kom je ova pesma, u kog sam s zaljubio prošle godine. Mnogo ti hvala što si mi slomio srce jer sam zbog tebe dobio četiri Gremija ― rekao je Sem.

 

  • Tejlor Svift o Džou Džonasu

 

Tejlor Svift
foto: Profimedia

Fanovima Tejlor Svift odlično je poznato da je, pevač Džo Džonas raskinuo s njom preko telefona, o čemu je pričala više puta i o čemu je pevala u nekim od svojih hitova.


― Kada pronađem osobu koja je prava za mene, on će biti divan. Kada ga pronađem, neću moći ni da se sedim dečka koji je raskinuo sa mnom za 25 sekundi, telefonskim pozivom, kada sam imala 18 godina ― rekla je ona 2008, a onda se sledeće godine ponovo vratila na ovaj slučaj. Dok je bila domaćica čuvene emisije Saturday Night Live, ona je držala lutku sa svojim i lutku sa Džoovim likom kao da ih reklamira i rekla da se uz jednu od njih dobija telefon, za slučaj da požele da raskinu s drugom lutkom.


Volim da pišem pesme o skotovima koji su me prevarili... Volim da napišem i njihovo ime da bi ih bilo sramota u javnosti ― rekla je Tejlor.

 

  • Kalvin Haris o Tejlor Svift

 

Tejlor Svift, Kalvin Haris
foto: Profimedia

Iako je Tejlor poznatija po slanju otrovnih strelica, očito su umeli da je privuku muškarci koji su sličnog karaktera! Tako je, nakon raskida njihove jednoipogodišnje veze, Kalvin Haris odlučio da progovori na brutalan način.
Naime, nakon kraha njihove ljubavi, pojavile su se glasine da iza njegovog i Rijaninog hita This Is What You Came For, na kojoj se Kalvin zahvalnio misterioznom Nilsu Sjebergu, stoji upravo Tejlor. To je potom i potvrdio njen predstavnik za štampu, tvrdeći da je Nils Sjeberg pevačicin pseudonim. Potom je Kalvin Haris tvitovao:


Ja sam napisao muziku, producirao pesmu, aranžirao je i "sredio" vokale. I ona je htela da to bude tajna, da bude pod pseudonimom. Da, i ona peva u pesmi, pomalo. Ona je sjajan tekstopisac i "razvalila" je i u ovoj pesmi. Ono što me boli jeste to što ona i njen tim žele da ja izgledam kao loš momak u celoj priči.


Inače, Tejlor je tih dana uplovila u vezu s glumcem Tomom Hidlstonom.

 

Tejlor Svift, Tom Hidlston
foto: Profimedia

Moj stav je: ako si srećan/srećna u nekon novoj vezi, treba toj vezi i da se posvetiš umesto da se baviš svojim bivšim i da ga gaziš... Izgleda da ti je bio potreban neko novi da ga sahraniš kao što si to uradila s Keti Peri. Izvini, ali ja ti to neću dozvoliti. Molim te, bavi se svojim životom, fokusiraj se na lepe aspekte svog života, jer si zaslužila da on bude sjajan ― poručio je škotski di-džej.

 

  • Rijana o svim svojim bivšima

 

Rijana
foto: Profimedia

Ljubavni život barbadoske lepotice Rijane od samog početka privlači mnogo pažnje, a on je i te kako imao promašaje.


Niko od mojih bivših nije oženjen niti u srećnoj vežbi, pa mislim da mogu da kažem da ja nisam problem ― napisala je Riri jednom prilikom na Instagramu u opisu svoje fotografije i munjevito dobila više od milion lajkova.

 

  • Džo Džonas o Điđi Hadid

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)


Malo je poznato da su pevač i manekenka bili u ljubavnoj vezi i, štaviše pojavljivali se zajedno, a on se družio sa Zejnom Malikom. Zato je mnoge iznenadilo što je Điđi uplovila u vezu sa Zejnom nakon raskida sa Džoom, koji je odmah obrisao s Instagrama svoju zajedničku fotografiju s Malikom i reperom Kanjeom Vestom, a onda mesecima kasnije izjavio za Daily Mirror da je lepotica prebrzo nastavila sa svojim životom.


Mislim da je baš zanimljivo što je nastavila dalje tako brzo, mislim, definitivno je bilo brzo ― reekao je.

 

  • Džastin Biber o Seleni Gomez

 

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Profimedia

Nakon što su je pevač podelio fotografije sa svojom tadašnjom dragom Sofijom Riči, obožavaoci su preplavili profile Džastina Bibera na internetu uvredama i komentarima o njegovoj bivšoj devojci Seleni Gomez.


Ako ne možeš da podneseš hejt, prestani da objavljuješ fotke svoje devojke, lol ― napisala je pevačica Džastinu, ali joj on nije ostao dužan.


Smešno je kako ljudi koji su me iskorišćavali zbog pažnje i dalje upiru prstom u mom pravcu. Tužno. Šaljem samo ljubav ― odgovorio joj je.

 

  • Britni Spirs o Džastinu Timberlejku

 

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

Nakon što su se rastali, pevač je za spot za pesmu Cry Me a River angažovao manekenku koja podseća na Britni Spirs, a kada su pop princezu pitali šta misli o tome, bila je jasna.


Mislim da je to baš očajnički, iskreno. Ali to je bio sjajan način da proda album. On je pametan. Pametan dečko ― nasmejala se.

 

  • Amber Rouz o Kanjeu Vestu

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Poznata starleta je, nakon što je njen verenik Viz Kalifa imao okršaj s njenim bivšim dečkom Kanjeom Vestom, na Tviteru iznela tvrdnju da je reper tokom njihove ljubavi tražio da ga Amber analno zadovoljava.


Ja se klonim te regije ― pokušao je da demantuje sve Kanje.

 

  • Džon Mejer o Dženifer Aniston

 

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

U intervjuu za Playboy muzičar nije imao mnogo toga lepog da kaže o zvezdi serije "Prijatelji".


Ako Dženfier Aniston zna da koristi torente, ja ću da pojedem svoju j****u cipelu. Jedna od najvažnijih stvari u kojima se razlikujemo jeste to što ja tvitujem. Šuškalo se da me je šutnula jer previše tvitujem. To nije razlog, a to jeste velika razlika. Njen uspeh je stigao pre TMZ-a i Tvitera. Mislim da se ona i dalje nada da može da se vrati u 1998. godinu. Videla je moje bavljenje tehnologijom kao distrakciju. Uvek sam joj govorio: "Ovo su nova pravila" ― bio je surov Mejer.

 

 

makonda-tracker