prva i velika ljubav

ČAK 5 GODINA SU BILI U TAJNOJ VEZI: Jeste li znali da je Severina LUDO VOLELA ovog poznatog muškarca? (FOTO)

1

Kako su hrvatski mediji svojevremeno pisali, on je bio njena prva ljubav...

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

O ljubavnom životu Severine nikad se nije znalo previše detalja, ali su hrvatski mediji godinama pisali da je poznato ko je njena prva velika ljubav. U pitanju je muzički producent Zrinko Tutić, kojeg smo pre nekoliko godina gledali kao jednog od članova žirija Superljudi na TV Prva.

 


Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: "Zašto mi ne bismo sarađivali? Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji radu na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom" – ispričao je on jednom prilikom.

 

foto: Youtube Printscreen

On je tada istakao da je smatrao da pevačica treba da izgleda zrelije, odnosno da više ne bude devojčica i devojka već žena.


Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude – ispričao je on pre nekoliko godina za Nacional.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nijedno od njih dvoje nikad nije ni potvrdilo ni demantovalo glasine o vezi, ali se o njoj dugo šuškalo i pisalo. Navodno, par je čak pet godina proveo u tajnoj ljubavi.

 

 

makonda-tracker