od sume će vam zaklecati kolena

GARANTUJEMO DA ĆETE SE IZNENADITI: Ovo su najplaćenije glumice na svetu, a na vrhu je LEPOTICA U KOJU SU SVI SUMNJALI

0

Dok pojedini dovode u pitanje njen talenat i smatraju da za sve uspehe može da zahvali svojoj lepoti, veliki deo svetske javnosti je jednostavno obožava!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kolumbijska glumica Sofija Vergara našla se na vrhu "Forbsove" liste najplaćenijih glumica na planeti.


Zvezda serije "Moderna porodica", koja je trenutno deo žirija takmičenja "Amerika ima talenat" navodno je tokom proteklih godinu dana zaradila neverovatna 43 miliona dolara!

 

1 / 16 Foto: Profimedia


Tako je napredovala za jedno mesto i našla se na čelu liste najplaćenijih glumica sveta, a strani mediji pišu da je ona navodno zarađivala više od 500.000 dolara po epizodi čuvenog sitkoma, dok "Forbs" procenjuje da će Vergara od takmičenja "Amerika ima talenat" inkasirati bar 10 miliona dolara po sezoni!

 

Vergara je, inače, umalo postala zubar, jer je u rodnoj Kolumbiji započela studije stomatologije, ali je rešila da se posveti javnom poslu, pa se proslavila kao voditeljka jedne emisije o turizmu. Zbog sličnih uloga i istaknutog akcenta, mnogi je ne shvataju ozbiljno i dovode u itanje njen talenat, ali Sofija izznova pokazuje da je mnogo više od ambiciiozne lepotice.


Na drugom mestu našla se Anđelina Džoli, koja je zaradila 35 miliona dolara, a na trećem je "Čudesna žena" Gal Gadot s 31 milionom.


Na četvrtom mestu je najsimpatičnija buca Holivuda Melisa Mekarti, koja je zaradila 25 miliona proteklih 12 meseci, na petom živa legenda Meril Strip sa svoja 24 miliona, na šestom Emili Blant s 22,5 miliona, a na sedmom Nikol Kidman, koja je inkasirala 22 miliona dolara.


Zanimljivo je da ova lista više nije rezervisana samo za zvezde bioskopskih hitova, pa su na njima imena koja gledamo na striming servisima i televiziji, a najistaknutije su Elen Pompeo iz "Uvoda u anatomiju", koja je na osmom mestu s 19 miliona dolara i Elizabet Mos na devetom sa zarađenih 16 miliona.
Prvi put se među 10 najplaćenih, na desetom mestu, našla oskarovka Vajola Dejvis.

 

 

makonda-tracker