da li ste znali?

Malo ko zna za njihovu PRELEPU LJUBAVNU PRIČU: Ovo je lepotica sa kojom je Ognjen Amidžić bio u braku

0

Ognjen Amidžić je pre nego što je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, bio u braku sa Milicom Marković.

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić je uživao u ljubavi sa lepom Milicom Marković, portparolkom jedne firme.

 

Oni su se upoznali na poslu još 2002. i u braku su bili četiri godine, a važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Milica je isticala da joj ne prija pažnja medija.

 

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - izjavila je ona jednom.

 

Kako je tada priznao, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega. Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

 

Voditelj je često govorio da je želeo da se oženi mlad i u tom momentu je mislio da je Milica prava osoba za to.

 

Milica Marković
foto: Zorana Jevtić

Međutim, posle četiri godine braka, par se rastao. Saopštili su to predstavnicima medija saopštenjem u kom su istakli da se njihova ljubav ugasila i da će ostati u prijateljskim odnosima.


Nakon izvesnog vremena, Ognjen je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, kojom se kasnije venčao i s kojom je dobio sina Mateju, dok je Milica ostala odlučna da sačuva svoj privatni život od javnosti, pa nije poznato čime se danas bavi i kako teče njen ljubavni život.

 

 

makonda-tracker