tako simpatično

Sigurno ćete se nasmejati! Simpatična rođendanska želja sina Ognjena Amidžića i Danijele postala je HIT na TVITERU

1

Mali Matija Amidžić napunio je osam godina, a popularni voditelj i ponosni tata odmah je podelio na Tviteru šta je to poželeo njegov jedinac

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska obeležili su juče poseban dan. Naime, njihov mezimac Matija napunio je osam godina, a kao i svaki dečji rođendan, slavlje nije prošlo bez torte i duvanja svećica.

 

 

Amdižić se oglasio na Tviteru, gde je podelio sa pratiocima šta je njegov sin tražio za rođendan i garantovano će vam izmamiti smešak!

 

— Moj najdraži sin Matija napunio je danas 8 godina. Poduvao je svećice i zamislio želju. Kad su ga pitali šta si zamislio, rekao je: "Ne znam da li će se ostvariti, ali zamislio sam da mi tata pokloni 100 dinara "— napisao je Ognjen i nasmejao svoje pratioce na društvenim mrežama Matijinom simpatičnom neposrednošću.

 

Bračni par Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić već godinama neguje svoju zajednicu, ali i te kako vode računa o privatnosti. Iako su jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, ne zna se mnogo toga o njima dvoma, jer intimu čuvaju samo za sebe, uprkos interesovanju medija.

 

 

Ognjen je, podsetimo, nedavno govorio da se tokom Danijeline trudnoće sa Matijom ugojio, a kada se porodila, zbog manjka sna, loše ishrane i stresa, dobio je insulinsku rezistenciju, što je danas problem savremenog doba.

 

 

makonda-tracker