nije joj prijala pažnja medija

Upoznali su se NA POSLU, blistali su zajedno: Sećate li se koja lepotica je bila prva supruga Ognjena Amidžića?

0

Pre nego što je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, popularni voditelj već je jednom bio u braku, koji je trajao samo četiri godine

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditelj Ognjen Amidžić (46) i dve godine mlađa portparolka jedne kompanije Milica Marković bili su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.


Par se upoznao i zaljubio sada već davne 2002. godine na televiziji Pink, a zajedno su proveli četiri i po prelepe godine. Voditelj je blistao pored lepe Milice, koja nije uživala u pažnji medija.


Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo — istakla je ona jednom prilikom.

 

Milica Marković
foto: Zorana Jevtić

Kako je tada priznao, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega. Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.


Kako je Ognjen tada istakao, on je želeo da se oženi mlad.


Ja sam sebi još odavno utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi — rekao je voditelj u jednom razgovoru s medijima nakon druge godišnjice braka.

 

Ognjen Amidžić
foto: Damir Dervišagić

Međutim, posle četiri godine braka, par se rastao. Saopštili su to predstavnicima medija saopštenjem u kom su istakli da se njihova ljubav ugasila i da će ostati u prijateljskim odnosima.


Nakon izvesnog vremena, Ognjen je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, kojom se kasnije venčao i s kojom je dobio sina Mateju, dok je Milica ostala odlučna da sačuva svoj privatni život od javnosti, pa nije poznato čime se danas bavi i kako teče njen ljubavni život.

 

 

makonda-tracker