(FOTO)

NIKAD ih nismo videli ovakve: Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska u usklađenim modnim izdanjima

0

Baš kao što su Džej Lo i Ben Aflek krenuli da usklađuju modna izdanja, čini se da to isto sada rade Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić!

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Dženifer Lopez i Ben Aflek krenuli su odnedavno da usklađuju stajlinge, ali i mi imamo par koji radi to isto!

 

Bračni par Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić već godinama neguje svoju zajednicu, ali i te kako vode računa o privatnosti. Iako su jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, ne zna se mnogo toga o njima dvoma, jer intimu čuvaju samo za sebe, uprkos interesovanju medija.

 

Njih dvoje imaju sina Matiju, a u javnosti se ne pojavljuju zajedno toliko često. Ipak, sada su uslikani nasmejani, zagrljeni, a što je još interesantnije, oni su potpuno uskladili stajlinge!

 

Amidžić i Dimitrovska organizovali su druženje sa predstavnicima sedme sile povodom nove sezone njegove emisije Amidži šou, a oboje su bili obučeni u crno-belo izdanje.

 

1 / 6 Foto: G.G./ATAImages

 

Danijela je nosila crnu košulja-haljinu s belim tufnicama, crnu kožnu jaknu i crno-beli kačket, dok je Ognjen odlučio da ponese crnu majicu s belim detaljima. Oboje su nosili slične patike: bele s crnim detaljem.

 

Amidžić je promenio i imidž kompletno, izgubivši opkladu upravo od svoje supruge pa sada ima plavu boju kose, za razliku od dosadašnje — crne.

 

 

makonda-tracker