razvod je iznenadio sve

Posle 42 godine braka: Rastali se Lazar i Danica Ristovski

20

Kako pišu domaći mediji, Lazar i Danica Ristovski, nakon više od četiri decenije braka, odlučili su da stave tačku na svoju ljubav i razišli su se dostojanstveno i u miru...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati glumački par Lazar i Danica Ristovski nakon 42 godine braka odlučili su da stave tačku na svoju ljubav i zajednički život.

 

Neko vreme su sve držali u tajnosti, onda su rekli najbližim prijateljima, a uskoro će informaciju obelodaniti u medijima, piše Kurir. Njihov razlaz, kako tvrdi izvor blizak porodici Ristovski, dogodio se krajem prošle godine.

 

Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca — izjavio je Lazar u ispovesti za magazin Gloria.

 

Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima.

 

Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav — istakla je Danica jednom prilikom.

 

1 / 8 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

 

Pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržava od početka braka. Naime, navodno su se oni još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

 

Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra, koji je filmski producent i reditelj, i Jovana. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, koju smo takođe gledali u "Igri sudbine", dok je Jovan sa suprugom Ljiljanom prošle godine dobio sina Bogdana.

 

Danica je u poslednje vreme najpoznatija publici po ulozi Lile u seriji "Igra sudbine". S obzirom na to da je ova glumica tokom svoje višedecenijske karijere bila posvećenija pozorištu i, štaviše, postala prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta, nije imaka toliko uloga na televiziji i filmu. Ipak, u njenoj biograifji su značajni naslovi kao što su „Vizantijsko plavo”, „Bumerang”, „Belo odelo , „Đavolja varoš”, „Čizmaši” i mnoga druga ostvarenja.

 

 

makonda-tracker