još jedan glumački par pred razvodom

KRAJ još jedne velike ljubavi: Rastali se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

8

Poznati glumački par Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nisu se zvanično razveli, ali mediji prenose da su rešili da stave tačku na zajednicu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Svetozar Cvetković (63) i njegova supruga Jelena Đokić (44) se razvode, piše Kurir.

 

Poznati glumački par još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu. Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali su se 2000. godine, u Budvi, na snimanju serije "Višnjik", a šest godina kasnije uplovili su u zajednicu. Kruna njihove ljubavi jesu dvoje dece, ćerka Klara i sin Luka. Svetozar ima još jednu ćerku iz prvog braka.

 

 

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su, navodno, rešili da se raziđu. Kako piše Kurir, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

 

— Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli — rekla je komšinica s Vračara koja je zamolila za diskreciju.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu i Svetozar i Jelena nerado govore. Ipak, Svetozar je nedavno podelio s javnošću da prolazi kroz težak period, i to kada mu je preminuo otac.

 

Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna — rekao je glumac jednom prilikom za Hello.

 

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Još uvek nije poznato koji je pravi razlog kraha njihovog braka.

 

Ne dajem izjave o svom privatnom životu — rekao je Svetozar Cvetković za medije.

 

Jelena Đokić, Svetozar Cvetković
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Jelena Đokić je u seriji "Crna svadba", koja je postigla veliki uspeh, privukla mnogo pažnje maestralno odigranom ulogom psihološkinje Nataše. Baš zbog ove uloge zaintrigirala je i medije i televizijsku publiku, koja s nestrpljenjem iščekuje novu sezonu.

 

Zanimljivo, ali u ovoj seriji delila je scene upravo sa suprugom Svetozarom Cvetkovićem, koji je odigrao lik starijeg Miće Đurića.

 

 

makonda-tracker