krah ljubavi

Voleli su se duže od decenije: Rastali se sin Duleta Savića i prelepa srpska voditeljka

2

Mada je delovalo da žive u idiličnoj bračnoj zajednici, Tijana i Uroš Savić odlučili su da stave tačku na svoju ljubav

foto: Instagram
foto: Instagram

Uroš Savić, sin Duleta Savića, i njegova supruga, voditeljka Tijana Savić razveli su se posle dvanaest godina braka, saznaje Kurir.

 

Njih dvoje su se sporazumno razveli pre tri meseca i ostali su odličnom odnosu. Podsetimo, Tijana i Uroš imaju ćerku jedinicu Lenu.

 

 

Kako se piše, iako su bili u skladnoj zajednici, njihovi odnosi poslednjih godinu dana nisu funkcionisali kako su želeli, te su odlučili da stave tačku na svoju ljubav. I Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežama čuvaju uspomene iz bračnog života. 

 

 

Tijana je voditeljka, baš i kao njena, sada već bivša, svekrva Marina Rajević. Uz to, lepa Tijana je nedavno započela i sopstveni biznis.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

O svom odnosu sa Marinom i Duletom Tijana je oduvek imala najlepše reči.

 

 Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće.

 

 

 

I Dule Savić je gostujući u emisiji Sceniranje rekao da ceni i poštuje obe snajke, i Tijanu i Mirku Vasiljević, partnerku njegovog sina Vujadina.

 

— Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo — rekao je Dule u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Ona se odlično slagala i sa Mirkom.

 

Sa Mirkom i Vujadinom se baš dosta družimo. Uroš i ja često izlazimo u grad sa njima. Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema — pričala je Tića.

 

Tijana nije bila raspoložena za razgovor i komentare.

 

Neću da komentarišem privatan život — poručila je ona za Kurir.

 

 

makonda-tracker