i dalje je misterija

ŽENA BEZ OSMEHA I NETIPIČNA PRINCEZA: Šarlin od Monaka udala se u PLAVOM odelu, a u životu je oprostila više nego što bi MNOGE ŽENE!

7

Supruga princa Alberta II od Monaka privlači mnogo pažnje svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da ćete je veoma retko videti nasmejanu...

foto: Profimedia

Previše je spekulacija o tome zbog čega je tako. Mnogi, zbog činjenice da lepa princeza ima 39 godina i nijednu boru, veruju da je za sve kriva preterana upotreba botoksa, ali nije malo ni onih koji smatraju da treba kriviti njen život s Albertom od Monaka. On je, navodno, daleko od bajke.

 

Svi su čeznuli da ih vide i dodirnu: 10 čudesnih venčanica koje svet nikada neće zaboraviti (FOTO)

 

Godinama pre njihovog venčanja kružile su priče da princeza Šarlin želi da napusti Alberta jer je priznao još jedno vanbračno dete. Tu su, svakako, i stroga pravila na koja lepotica rođena u očaravajućoj Rodeziji i daleko od dvorova nije navikla.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, u javnosti odnos ovog para izgleda veoma skladno i prepuno topline, ljubavi i nežnosti. Šarlin je zbog svog dragog, kako su pisali mediji, bila i te kako spremna da nauči jezik koji ranije nije govorila, savlada sva pravila ponašanja na dvoru i odrekne se sportske karijere.

 

Ipak, njen osmeh uvek je tu kad se nađe u blizini svoje dece, a o njima se ne libi da govori u javnosti. Štaviše, jednom prilikom je istakla da njen suprug i ona vaspitanje svojih mališana doživljavaju kao svojevrsnu misiju.

 

foto: Profimedia

- Ovo je uzbudljiva misija i daćemo sve od sebe da u njoj uspemo. Za sada, uživamo u svakom trenutku - izjavila je svojevremeno princeza.

 

 

makonda-tracker