OVO SIGURNO NISTE ZNALI

9 BIZARNIH NAVIKA KRALJICE ELIZABETE: Zašto je otvaranje prozora STROGO ZABRANJENO i zašto se niko ne usuđuje da joj posluži piće sa KOCKAMA LEDA?

1

Mnogi od nas imaju različite navike koje drugi smatraju potpuno neobičnim, pa je takav slučaj i sa članovima kraljevske porodice. Kraljica Elizabeta, koja danas proslavlja svoj 93. rođendan, svakako nije izuzetak, pa je njena svakodnevica prepuna čudnih navika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok za neke od njih postoji logično objašnjenje, druge su potpuno banalne, jedinstvene, pa čak i smešne.


1. NIKADA ne putuje bez pakovanja svoje KRVI!

 

Sa njom na putovanja uvek kreće tim lekara koji je zadužen za brigu o njenom zdravlju. Osim toga, dužni su da u svakom trenutnku znaju koje su najbliže bolnice u gradovima koje posećuju, a sa sobom uvek nose veliku medicinsku torbu u kojoj se nalaze mobilni defibrilator, kao i ostalih instrumenata i aparata za hitnu medicinsku pomoć. Uz to, lekari svaki put sa sobom nose pakovanje kraljičine krvi, u slučaju da joj hitno zatreba transfuzija.

 

2. U palati je ZABRANJENO otvaranje prozora!

 

Naravno, to se ne odnosi na sve prozore, već one koji se nalaze sa prednje strane Bakingemske palate. Poenta je da palata u svakom trenutku izgleda perfektno, a otvoreni prozori mogu narušiti njen izgled.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker