i dalje je misterija

ŽENA BEZ OSMEHA I NETIPIČNA PRINCEZA: Šarlin od Monaka udala se u PLAVOM odelu, a u životu je oprostila više nego što bi MNOGE ŽENE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Neko tamo

28-11-2017 05:43h
Pa bolje je ovako nego ko ove sad moderne koje se vestacki keze kad se slikaju. Uzas! Zena se blago nasmejala na jednoj slici i to je skroz ok.

mira

21-12-2017 20:43h
Sigurno ima jak razlog zašto se ne smeje ? Mučenica ! Iskreno mi je žao nesrećne žene što je bila neoprezna i uletela u kavez , iz kojeg sad ne može da izađe .

lupas glupost mucenice

01-12-2018 20:00h
@mira
haha..."mucenica"...kakva glupost

Roxy

27-11-2018 23:30h
Tuzna prica. Nije mi jasno kako nije uspela na vreme da se izvuce iz tog haosa. Kako je rodila decu verovatno je konstantno na tabletama samo da izdrzi takav zivot. Ne znam ni zasto je uopste upala u vezu sa ovim matorkom pa da je princ deset puta. Kakva ljubav, propao zivot.

srpska pamet

01-12-2018 19:59h
@Roxy
Ma ne lupetaj! nema ni potrebe da sve znas. kako ste vi srbi pateticni i sveznalice i svakog bi da naucite i posavetujete...Alo bre, ljudi zive svoje zivote ,zivite i vi, ako ih nemate potrudite se da ih imate..

Sanja1

28-11-2018 10:15h
Pisalo je i da je pre vencanja htela da pobegne ali su joj na aerodromu oduzeli pasos...
Ko ce znati sta se tu krije ali na njenom licu nema ni malo srece.
Pogledajte samo njihov poljubac, ona se sva zgrcila.

Kole

27-11-2019 16:54h
Rasna žena, sportistkinja,vidi se to, Al pored ovog pokušaja od muškarca ostaće zauvek seksualno ugrožena.Njoj trojica ne mogu ništa...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: