da li je moguće?

Za razvod od Bena Afleka navodno je kriv – ovaj eksplicitni snimak: Procurela fotka obnažene Dženifer sa Didijeve žurke

0

Mnogi smatraju da je ovo početak kraja Holivuda.

foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Svetsku javnost već mesecima potresa skandal u čijem centru se našao slavni reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi ili Paf Dedi.

 

Kombs je optužen za niz stravičnih radnji koje uključuju i trgovinu ljudima i seksualna zlostavljanja, a broj žrtava koje su se javile do sada ogleda se u hiljadama.

 

Advokat koji je uključen u ceo slučaj nedavno je izneo tvrdnju da postoji jasan spisak svih onih koji su učestvovali u Didijevim ozloglašenim "belim žurkama", kao i da će, kada lista ugleda svetlost dana, mnoga imena koja se na njoj nalaze iznenaditi.

 

Dok čitav svet u iščekivanju popmno prati zbivanja, najveće hollivudske zvezde postale su neobično tihe.

 

Na društvenim mrežama nadaleko i naširoko se raspreda o Kombsovim potencijalnim saučesnicima, a prva među osumnjičenima je njegova bivša draga Dženifer Lopez.

 

Pevačica i reper zabavljali su se tokom ranih 2000-ih, a njihova veza bila je burna i prilično javna.

 

Nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima, što su nebrojeno puta demonstrirali bliskim ponašanjem u javnom prostoru.

 

 

Dženifer i Pi Didi bili su jedan od omiljenih holivudskih parova
Dženifer i Pi Didi bili su jedan od omiljenih holivudskih parovafoto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Ipak, čini se da je "Dženi iz bloka" sada povukla ručnu i odlučila da se uopšte ne oglašava na temu aktuelnih dešavanja, ostavljajući fanovima prostora da se zapitaju da li je i ona kriva.

 

Njen iznenadni razvod od Bena Afleka koji je nedavno punio naslovnice svih tabloida mnogi povezuju upravo sa ovim slučajem, aludirajući na to da su kompromitujući snimci Lopezove sa jedne od Didijevih zabava dospele u glumčeve ruke.

 

Nijedno od njih nije potvrdilo niti negiralo ove navode, što je samo još više podgrejalo glasine, a sada je na internet procurela fotka za koju mnogi veruju da je upravo isečena iz spornog videa.

Na onome što se čini kao fotografije zabeležena nadzornom kamerom, u prvom planu mogu se videti Kombs i Dženifer koja samo u toplesu i donjem vešu stoji u društvu takođe razgolićenih nepoznatih osoba.

 

Latino diva i dalje ostaje pritajena i ne daje izjave za medije, a vreme će pokazati da li su internet korisnici zaista bili u pravu po pitanju njene uloge u svemu ovome.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker