modna inspiracija

Jesenje izdanje Jelisavete Orašanin koje morate videti: Samo jedan komad vredi 49.147 dinara & stvara pravi "bum" efekat

0

Istrgli smo stranicu iz modne knjge najbolje obučene glumice u Srbiji i pronašli savršen oktobarski look.

Jelisaveta Orašanin zna kako se obući sa stilom
Jelisaveta Orašanin zna kako se obući sa stilomfoto: Instagram Jelisaveta Orasanin

Jelisaveta Orašanin Teodosić s razlogom važi za jednu od najbolje odevenih dama na domaćoj javnoj sceni.

 

Svojim istančanim modnim ukusom gotovo svakodnevno pruža inspiraciju ženama širom regiona, naročito deleći fotke svojih autfita putem Instagram-a.

 

Ni ovoga puta nije razočarala, te je objavila izdanje koje je savršeno za ležerne dnevne varijante tokom ovog toplog i osunčanog oktobra.

 

Glumica je privukla poglede svojim chic izdanjem dok je beogradskim ulicama šetala svog voljenog psa Ljubicu.

 

Ovom prilikom one odlučila za mini suknju u karo dezenu plavo-zelenih tonova, savršenu za prijatne oktobarske dane, koju je upotpunila klasičnom belom košuljom – komadom koji nikada ne izlazi iz mode.

 

Njene udobne, a trendi patike dodale su notu ležernosti ovom stajlingu, dok je prava zvezda look-a bila velika crna tašna u obliku srca.

 

Ova jedinstvena torba, model Mini heart tote luksuznog brenda "Coperni" vredna 49.147 dinara, unela je ženstveni i efekat bum-a u celokupan autfit, dok je praktičnost čini savršenim izborom za svaki stajling – bilo dnevni, poslovni ili večernji.

 

Naime, ovu torbu lako je prebaciti preko ramena, a njene dimenzije i dubina koju nudi donose mogućnost nošenja raznoraznih drangulija sa sobom u svakom trenutku.

 

Mada je ovaj konkretan model skupocen, u lokalnim radnjama mogu se pronaći slične tašne po pristupačnijim cenama.

 

Svoj dnevni izgled Jelisaveta je upotpunila damskom punđom i ležerno raspuštenim "zavesa" šiškama koje su pravi hit sezone, a za dodatni efekkat glamura stavila je i klasične crne naočare za sunce.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

 

makonda-tracker