horor na javi

Žrtva 9-godišnji dečak, moćni saučenici, sredstvo za uspavljivanje konja... Još 120 jezivih prijava protiv Šona Kombsa!

0

Juče je advokat iz Tekasa izneo uznemirujuće detalje o novim optužbama protiv repera Šona Kombsa, poznatijeg kao Didi, a najavio je da ćemo uskoro saznati i imena njegovih uspešnih, poznatih i moćnih saučesnika.

Šon Kombs trenutno je u pritvoru u Bruklinu
Šon Kombs trenutno je u pritvoru u Bruklinufoto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.


Na konferenciji za medije koju je održao teksaški advokat Toni Bazbi, koji zastupa 120 žrtava, izneto je mnogo detalja o tvrdnjama o zlostavljanju koje je navodno trajalo više od 20 godina.


Mnogo moćnih ljudi... mnogo prljavih tajni – rekao je pravnik i dodao da je njegov tim prikupio dokaze u vidu "fotografija, snimaka i poruka".


Bazbi je rekao da se njegovoj kancelariji javilo više od 3.000 pojedinaca s informacijama koje govore protiv Kombsa i da planira da počne da podnosi tužbe u različitim saveznim državama tokom narednih 30 dana.

Nove optužbe protiv Šona Didija Kombsa


U ovoj grupi je 62% Afroamerikanaca, 60 muškaraca i 60 žena, kaže Bazbi, dok je 25 žrtava bilo maloletno u vreme navedenih incidenata, koji su počeli još 1991. godine. Advokat tvrdi i da je jedan od onih koji su se obratili njegovoj kancelariji muškarac koji je u vreme kada je napastvovan imao samo devet godina.

Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.
Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.foto: EPA/JASON SZENES

Istakao je da je dete u Njujork na audiciju dovela Kombsova izdavačka kuća Bad Boy Records i da ga je reper potom sa svojim saradnicima seksualno zlostavljao. Dečaku je obećano da će njegovi roditelji i on dobiti ugovor kako bi snimio album.


Još jedan slučaj: osoba stara 15 godina je dovedena u Njujork da prisustvuje zabavi, a tamo je drogirana, pa odvedena u privatnu sobu, navodno u prisustvu gospodina Kombsa – rekao je. – Ova ženska osoba je silovana, a potom su je naizmenično silovali i drugi.

Bazbi je ispričao da je veliki broj žrtava pričao o tome kako ih je reper drogirao sipajući im određene supstance u piće.


Ne prestaje da se pojavljuje droga po imenu ksilazin, koja je, na osnovu našeg istraživanja, poznata kao sredstvo za smirenje konja – kaže pravnik.

 

Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.
Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.foto: EPA/JUSTIN LANE

On je izdvojio slučaj 20-godišnjakinje koja je bila pozvana na žurku u hotelu.


Bila je polaskana, otišla je na žurku, dobila jedno piće i ne seća se više ničega. Na kraju je bila toliko zbunjena da je otišla u bolnicu, gde su joj u krvi pronašli kokain i sredstvo za smirenje konja – rekao je advokat.


Doći će dan kada ćemo imenovati i druge pored Šona Kombsa, a ima mnogo imena – najavio je Bazbi.


Nakon hapšenja u Njujorku, Kombs je negirao sve optužbe i najavio da će ispričati svoju stranu priče.

 

BONUS VIDEO

Sekte haraju svetom

 

makonda-tracker