boji se za sina

"Moj sin nije monstrum!" Majka Paf Dedija se slomila nakon niza gnusnih optužbi i otkrila svoju stranu priče

0

Majka Šona Kombsa obratila se putem advokata i izdala saopštenje u kom brani svog sina.

foto: EPA/JASON SZENES
foto: EPA/JASON SZENES

Mama Šona Didija Kombsa, Dženis Smols Kombs progovorila je u jeku hapšenja i optužbi protiv svog sina, osramoćenog muzičkog mogula, koga terete za seks trafiking i reketiranje, dok su protiv njega usmerene i brojne optužbe o seksualnim napadima.

 

Srce mi se slama da vidim kako sude mom sinu za narativ kreairan od laži — rekla je Dženis u saopštenju koje je podelio njen advokat s medijima.

 

Svedočiti nečemu što liči na javnu odmazdu protiv mog sina pre nego što je imao priliku da dokaže svoju nevinost je bol koja je nepodnošljiva i da se pretoči u reči. Kao i svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu i da podeli svoju stranu i dokaže nevinost — tvrdi ona. 

 

Dženis se takođe osvrnula na snimak koji kruži mrežama, na kome Didi prebija svoju tadašnju devojku Kesi u hotelu 2016. godine.

 

Ja nisam ovde da prikažem svog sina kao savršenog, jer nije. On je pravio greške, kao svi mi. On nije bio iskren oko nekih stvari, kao što je poricanje da je bio nasilan s bivšom devojkom, kad su snimci s kamera pokazali drugačije. Nekad su istina i laž tako isprepletani da je zastrašujuće i priznati jedan deo priče, posebno kad je istina izvan nekih okvira ili isuviše komplikovana da bi se poverovalo u nju — rekla je ona.

 

Šon Kombs, Pi Didi, Paf Dedi
foto: EPA/JUSTIN LANE

Dženis se osvrnula i na brojne optužbe za seksualno nasilje.

 

To što nije bio skroz iskren oko jednog pitanja ne znači da je moj sin kriv za grozne optužbe. Mnogi koji su pogrešno osuđeni i posle pušteni na slobodu takođe nisu uvek bili krivi za zločine za koje su optuženi, već jer se nisu uklapali u sliku onoga što ovo društvo smatra da dobra osoba predstavlja. Istorija nam je pokazala kako ljudi mogu da budu osuđeni samo zbog nekih starih grešaka — zaključila je majka Šona Kombsa.

 

Podsetimo, on je uhapšen 16. septembru, a Dženis je dodala za kraj da je boli kako je predstavljen u medijima i moli da bude živa u momentu kad se bude branio.

 

Moj sin nije monstrum kakvim ga predstavljaju i zaslužuje šansu da ispriča svoju stranu priče. Mogu da se molim samo da budem živa da ga čujem kako govori istinu i da ga oslobode.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

IMAO SAM VELIKE POTRESE U ŽIVOTU! Branislav Lečić otvorio dušu: Optužbe Danijele Štajnfeld su nešto NAJGORE ŠTO MI SE DESILO

 

makonda-tracker