holivudske intrige

Najpre se on držao za ruke sa Dženifer Lopez, a prijatelj mu — uzvraća! Ben Aflek uhvaćen dok ljubi suprugu Meta Dejmona

0

Nakon što su se Met Dejmon i Dženifer Lopez držali za ruke, Ben Aflek je uslikan s Metovom suprugom, s kojom je razmenjivao nežnosti.

Ben Aflek i Lusijana Barozo, supruga Meta Dejmona
Ben Aflek i Lusijana Barozo, supruga Meta Dejmonafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Beniferpar koji je obeležio jednu holivudsku eru, odnosno Ben Aflek i Dženifer Lopez, prolazi kroz mučnu i tešku fazu razvoda.

 

Ben i Džej Lo mesecima nisu viđani zajedno, gde je bilo jasno da se nazire kraj njihovom braku, a glumica i pevačica nedavno je podnela zvaničan zahtev za razvod.

 

Latino zvezda uzdignute glave prolazi kroz razvod, a među onima koji joj pružaju podršku jeste i glumac Met Dejmon, najbolji prijatelj Bena Afleka još od detinjstva.

Njih su ovih dana paparaci uslikali u momentu dok su razgovarali držeći se za ruke.

 

Oni su zajedno viđeni na žurki nakon premijere njihovog zajedničkog filma "Unstoppable", u kom Dženifer igra glavnu žensku ulogu, dok su Dejmon i njen uskoro bivši suprug producenti.

 

Dženifer Lopez i Met Dejmon su se držali za ruke
Dženifer Lopez i Met Dejmon su se držali za rukefoto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Mediji su ranije pisali da pevačica i glumica nije uspela da izgradi prijateljski odnos sa suprugom najboljeg druga njenog muža, ali joj je Met očigledno bliskiji.

 

Ben Aflek ljubi suprugu Meta Dejmona

 

S druge strane, Ben je izuzetno blizak s Metovom suprugom Lusijanom Barozo! Štaviše, oni su fotografisani u sličnoj situaciji kao Dženifer i Met, odnosno dok je Aflek ljubio Lusijanu u glavu.

 

Fotografije su nastavle u Los Anđelesu, oboje su bili nasmejani, a zajedno su išli na sastanak, kako prenose strani mediji.

 

Ben Aflek ljubi suprugu Meta Dejmona
Ben Aflek ljubi suprugu Meta Dejmonafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

 

makonda-tracker