Ona želi da ide dalje, ali je srce vuče Benu Afleku: Novi potez Dženifer Lopez poručuje da ne može da ga baci u zaborav

0

Iako se šuška da ima novog dečka detalj na njenoj ruci govori da je mislima i dalje vezana za Afleka 

DŽENIFER LOPEZ IPAK PATI ZA BENOM
DŽENIFER LOPEZ IPAK PATI ZA BENOM foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumica i pevačica Dženifer Lopez uslikana je pre nekoliko dana prvi put od podnošenja zahteva za razvod od Bena Afleka. I dok mediji pomno prate svaki njen korak Džej Lo se trudi da izgleda kao da je pregrmela težak preriod.

 

Ipak, ono što mnogima u ovom slučaju nije promaklo jeste činjenica da glumica ne može da ostavi prošlost u prošlosti. Kako prenose strani mediji, pevačica još uvek nosi venčani prsten.

 

Mama dvoje dece se držala van domašaja javnosti nakon što je odlučila da potvrdi raskid sa Benom. Zvanični datum razdvajanja desio se 26. aprila 2024. godine.

Nakon kraće pauze Dženifer je bila spremna da se ponovo pojavi u javnosti 30. avgusta. Paparaci su je uslikali dok je izlazila iz auta u beloj majici i širokim teksas farmerkama. Celu kombinaciju upotpunila je sandalama na visoku štiklu pokušavajući da izgleda savršeno.

 

Uprkos svemu, jedan detalj na ruci lepe pevačice pokazao je da nije baš sve tako sjajno i bajno. Džej Lo je na ruci nosila zlatni verenički prsten koji je dobila od Bena. Ovaj njen potez mnogi su protumačili kao čin koji pokazuje da ipak nije spremna da Bena ostavi u prošlosti.

 

DŽENIFER LOPEZ I DALJE NOSI PRESTEN KOJI JOJ JE DAO BEN AFLEK
DŽENIFER LOPEZ I DALJE NOSI PRESTEN KOJI JOJ JE DAO BEN AFLEKfoto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odluku da se podnese zahtev za razvod donela je posle meseci nagađanja; Dženifer i Ben su se prvi put upoznali početkom 2002. godine, kada su glumili u romantičnoj krimi komediji.

 

Krajem 2002. godine bili su vereni da bi se kasnije i venčali, a njihova slava je dovela do prvog slavnog portmantoa "Benifer". To je takođe dovelo do napetosti, jer je Dženifer ranije 2024. rekla za Varieti da se njihova prva veza "srušila pod teretom pritiska".

 

- Izgubili smo osećaj za sebe i morali smo da se razdvojimo jer nismo znali kako da to preživimo. Ja sam morala da shvatim sebe, a on sam sebe - rekla je ona.

DŽEJ LO U MISLIMA I DALJE NOSI BENA AFLEKA
DŽEJ LO U MISLIMA I DALJE NOSI BENA AFLEKAfoto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Raskinuli su vezu tri dana pre venčanja i oboje su nastavili dalje, Dženifer se udala za Marka Entonija i dočekala blizance Maksa i Emi, sada 16, dok je Ben oženio glumicu Dženifer Garner i dobio decu Vajolet (18), Fina (15) i Samuilo (12).

 

Ali 2021. godine, 21 godinu nakon što su se prvi put sreli, ponovo su pokrenuli svoju romansu.

 

Zajedno su tada ponovo debitovali na crvenom tepihu kao par tokom Venecijanskog filmskog festivala, a mesecima kasnije Ben je drugi put zaprosio pevačicu pokloniviši joj zeleni dijamantski prsten od osam karata, jednu od najređih nijansi dijamanata na svetu.

 

DŽEJ LO NE SKIDA PRSTEN KOJI JE DOBILA OD BENA AFLEKA
DŽEJ LO NE SKIDA PRSTEN KOJI JE DOBILA OD BENA AFLEKA foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stariji i sa više iskustva uživali su u improvizovanom venčanju u Las Vegasu u julu 2022. nakon čega je usledio njihov zvanični vikend venčanja u Džordžiji u avgustu tokom kojeg su bili okruženi porodicom i prijateljima.

 

Ipak, samo dve godine od venčanja Dženifer je podnela zahtev za razvod navodeći kao razlog nepomirljive razlike među njima. Svoju vilu vrednu 68 miliona dolara stavili su na tržište i uprkos tome što je razvod okončan nekretnina još uvek nije prodata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ben i Džej Lo više nisu zajedno 

 

makonda-tracker