jednostavno wow

Dženifer Lopez u 56. godini obukla golu haljinu & pokazala telo boginje – osvetničkim izdanjem šalje jasnu poruku Benu

0

Latino diva se ne boji riskantnih odevnih kombinacija.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je pre nešto više od mesec dana podnela papire za razvod od glumca Bena Afleka, Dženifer Lopez (55) povukla se na kratko iz medija i sa društvenih mreža.

 

Razvod koji je usledio samo dve godine nakon njihovog drugog pokušaja ljubavi, došao je nakon što je Aflek napustio njihov zajednički dom i izostao sa pevačicinog rođendana, što je dodatno podstaklo spekulacije o krizi u njihovom braku.

 

Međutim, Džej Lo se sada vratila jača nego ikada, i izgleda kao da je odlučna da preboli Bena na najbolji mogući način – osvetničkim stajlingom.

 

Poznata po tome da koristi modu kako bi poslala snažnu poruku, Dženifer sada ne propušta priliku da na društvenim mrežama u kupaćim kostimima i provokativnim odevnim kombinacijama pokaže svoje izvajano telo.

 

Vrhunac njenog modnog odgovora dogodio se na crvenom tepihu Toronto film festivala, gde je na premijeri filma Unstoppable zasijala u pravoj "osvetničkoj haljini".

 

Ova kreacija, koja neodoljivo podseća na legendarni potez princeze Dajane, jasno je poručila Afleku: "Vidi šta si izgubio!"

 

Dženifer je na crveni tepih stigla u spektakularnoj svetlucavoj toaleti koja je izgledala poput disko kugle. Toaleta pripijena uz telo, sa bočne strane je potpuno otvorena, ostavljajući delikatne crne mašnice kao jedini detalj koji haljinu drži na mestu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kreacija modne kuće Tamara Ralph upotpunjena je visokim srebrnim sandalama i tašnicom luksuznog brenda Judith Leiber, dajući celom izgledu dodatnu dozu glamura.

 

Ovim pojavljivanjem, Dženifer Lopez još jednom je dokazala da je, uprkos privatnim izazovima, uvek spremna da zasija i okrene situaciju u svoju korist – ostavljajući iza sebe bolne trenutke i poručujući celom svetu, ali i Benu, da ide napred sa stilom i samopouzdanjem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker