velika stvar

Dženifer Lopez briše Bena Afleka iz života, ovog puta -zauvek! Potez pevačice govori da ga je potpuno prebolela

0

Ne želi više ništa što ga podseća na njega: Dženifer Lopez se odlučila na korak kojim Bena briše potpuno iz života

 

Mnogi se pitaju da li ju je toliko povredio da više ne želi da ima ništa što bi je vezivalo za bivšeg muža

DŽENIFER LOPEZ BRIŠE BENA IZ ŽIVOTA
DŽENIFER LOPEZ BRIŠE BENA IZ ŽIVOTA foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Nakon što je odlučila da kroz život nastavi sama Dženifer Lopez jerešila da u potpunosti ukloni Bena Afleka iz svog života. Dugo se pevačica trudila da spasi brak, a njemu je čini se, bilo svejedno.

 

Nakon što je pokrenuta brakorazvodna parnica i nakon što je sve isplivalo u javnosti, Džej Lo je shvatila da će bol za nekadašnjim partnerom brže proći ako ga potpuno izbriše iz svog života.

 

Zbog toga je odlučila da ukloni tetovažu koja je bila posvećena Benu Afleku. Kako bi to celom svetu pokaala odlučila je da ponese savršenu haljinu koja otkriva deo tela na kojem je bila tetovaža.

Pevačica je na Međunarodni filmski festival u Torontu 2024. stigla na premijeru svog filma "Nezaustavljivi" u zadivljujućoj haljini vezanoj crnim somot mašnama sa strane, koje su otkrile njene zanosne obline. 

 

U februaru 2023. ona je na Dan zaljubljenih pokazala tetovažu sa imenima „Dženifer” i „Ben” svojim pratiocima na Instagramu. Tetovaža ima dizajn večnosti sa crvenim mastilom sa strelicom koja prolazi kroz njega.

 

DŽEJ LO PRIKRILA ILI UKLONILA TETOVAŽU POSVEĆENU BENU AFLEKU
DŽEJ LO PRIKRILA ILI UKLONILA TETOVAŽU POSVEĆENU BENU AFLEKU foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Budući da na novoj fotografiji nema tetovaže sumnja se da je u pevačica odlučila da je ukloni, mada nije isključena ni mogućnost da je koristila šminku sa visokom pokrivnom moći kako bi je samo kamuflirala.

 

Uklanjanje tetovaže može trajati oko šest meseci do godinu dana, tako da može biti kombinacija oboje ako mastilo još uvek bledi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo u suzama 

 

makonda-tracker