život ide dalje

Džej Lo ima proveren recept da izleči slomljeno srce: Podelila fotogafije koje svedoče da će brzo zaboraviti Bena Afleka

0

Pevačica dobro zna šta joj treba u ovim teškim danima i to ne krije od očiju javnosti 

DŽEJ LO POKAZALA KAKO PROVODI DANE NAKON RAZVODA
DŽEJ LO POKAZALA KAKO PROVODI DANE NAKON RAZVODA foto: Instagram / j.lo

Pre i nakon što je Dženifer Lopez objavila da je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka, njen privatni život bio je u centru pažnje više nego ikada.

 

Njih dvoje su bili u braku oko dve godine, a njihova veza je imala punu pažnju fanova i medija sve vreme dok su bili zajedno. Sada, uprkos bolu koji je dovela zbog razvoda, glasina i previranja Džej Lo je pokazuje da još uvek ima snage i da je izuzetno jaka.

 

Njen najnoviji Instagram post nudi uvid u njen život, pokazujući nam kako leči ranjeno srce i pronalazi radost u malim i značajnim stvarima u životu.

Njena kolekcija fotografija pokazuje da izgleda savršeno ali i da uživa u jednostavnim zadovoljstvima koja su joj ispunila dane. Pevačica, glumica, plesačica i preduzetnica izgleda i te kako živahno u ovim izazovnim vremenima.

 

Pevačica pronalazi utehu u ljudima iz svoje porodice i bliskim prijateljima — koji su joj bili kamen oslonac tokom ovih emotivnih vremena.

 

Jedna dirljiva fotografija u njenom postu pokazuje kako provodi vreme sa svojom sestrom Lindom Lopez, koja je jedna od njenih najbližih braće i sestara. Linda je takođe imala uspešnu karijeru pred kamerama kao novinarka na radiju i televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženicer je takođe svima pokazala koliko uživa u odrastanju svoje dece. Jedna fotografija prikazuje njenu ćerku Eme kako se igra sa mačetom, dok druga prikazuje Eme na skupu, kako pomaže i igra se sa drugom decom.

 

Čak su i krzneni članovi porodice predstavljeni na pevačicinim letnjim slikama. Uključila je preslatke snimke novog mačeta i njihovog simpatičnog psa, dokazujući da nijedan porodični foto album nije potpun bez kućnih ljubimaca.

 

Među njenim slikama je i šarmantna fotografija na kojoj uživa u kornetu sladoleda, obučena u letnju odeću sa šik dugim repom. Slika zrači čistom radošću i bezbrižnim vibracijama, podsećajući nas sve da odvojimo trenutak i uživamo u malim životnim zadovoljstvima.

DŽEJ LO UTEHU PRONALAZI U PORODICI
DŽEJ LO UTEHU PRONALAZI U PORODICI foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada život postane težak, ponekad je najbolji lek zastati, duboko udahnuti i počastiti se nečim slatkim — poput sladoleda u letnje popodne.

 

Lopez, koja je prošlog jula napunila 55 godina, potrudila se da podseti sve koliko još uvek izgleda dobro. Među svojom kolekcijom fotografija, uvrstila je dve na kojima nosi kupaći kostim, dok se razmeće svojom zategnutom figurom i blistavim, mladalačkim tenom.

 

Njeni pratioci su je brzo obasuli pohvalama, ostavljajući komentare poput

 

- Sjajna si, neverovatna i veoma voljena, kraljice, izgledaš apsolutno neverovatno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Džej Lo i Benom?

 

makonda-tracker