bliskiji nego što smo mislili

Dženifer Lopez i Met Dejmon uhvaćeni kako se drže za ruke: Njegova žena je ne podnosi, a on je – obožava!

0

U jeku razvoda od Bena Afleka, pevačica i glumica pronašla je utehu na ramenu njegovog najboljeg prijatelja.

Dženifer Lopez trenutno se razvodi od Bena Afleka
Dženifer Lopez trenutno se razvodi od Bena Aflekafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki mediji nedavno su objavili da se latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek razvode posle dve godine braka, a pevačica i glumica bila je ta koja je podnela zahtev za razvod.


Oni mesecima ne žive zajedno, a Džej Lo je kao razlog u dokumentaciji navela "nepomirljive razlike".


Iako prolazi kroz težak period, to se ne vidi na uvek jakoj i nasmejanoj latino zvezdi, a među onima koji joj pružaju podršku je, po svemu sudeći, glumac Met Dejmon, najbolji prijatelj Bena Afleka još od detinjstva.


Oni su se ovih dana družili na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gde su ih paparaci uslikali u momentu dok su razgovarali držeći se za ruke. Oni su zajedno viđeni na žurki nakon premijere njihovog zajedničkog filma "Unstoppable", u kom Dženifer igra glavnu žensku ulogu, dok su Dejmon i njen uskoro bivši suprug producenti.

 

Dženifer Lopez i Met Dejmon se drže za ruke
Dženifer Lopez i Met Dejmon se drže za rukefoto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Neimenovana osoba koja je prisustvovala ćaskanju Džej Lo i Meta Dejmona kaže za People da su oni razgovarali oko 20 minuta i da su vodili "dubok razgovor", a navodno je u blizini bila i glumčeva supruga Lusijana Baroso.


Mediji su ranije pisali da pevačica i glumica nije uspela da izgradi prijateljski odnos sa suprugom najboljeg druga njenog muža, ali joj je Met očigledno bliskiji.

 

On je, nakon pomirenja Dženifer i Bena Afleka 2021, izjavio da je presrećan zbog njih dvoje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Ovaj izlazak je, inače, prvo zvanično pojavljivanje i šetnja crvenim tepihom Džej Lo otkako je podnela zahtev za razvod 20. avgusta. Za tu priliku odabrala je izdanje koje američki mediji nazivaju "osvetničkom haljinom", neobičnu srebrnu kreaciju koju potpisuje Tamara Ralf.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker