holivudski tračevi

Ko je žena s kojom se Ben Aflek viđa posle razvoda? Potomak je Kenedijevih i mlađa je 16 godina od glumca

0

Ben Aflek, izgleda, ne pati mnogo nakon razvoda od Džej Lo, već se viđa s poznatom damom koja nosi prezime Kenedi.

Čini se da Ben Aflek ne pati mnogo nakon razvoda od Džej Lo
Čini se da Ben Aflek ne pati mnogo nakon razvoda od Džej Lofoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Sada je već dobro poznata informacija da je Dženifer Lopez zvanično podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka i to na drugu godišnjicu njihovog braka, tačnije, drugog venčanja, koje su organizovali u Džordžiji.

 

Premda se mesecima piše o njihovom rastanku, tek sada je to ozvaničeno, a par se još uvek nije oglasio, dok se već nedeljama piše kako su u lošim odnosima.

 

Sve to traje već mesecima, a iako su u početku nastojali da održe privid zajednice, brzo je postao jasno da se njihova ljubavna saga završila. Za to vreme, Ben je viđen s bivšom suprugom Dženifer Garner, s kojom ima troje dece i s kojom se čini da je ostao u znatno boljim odnosima nego sa Dženifer.

Ipak, ona nije jedina poznata dama s kojom se on viđa.

 

Ben provodi vreme sa ćerkom Roberta F. Kenedija Juniora, 36-godišnjom Kik Kenedi, i to baš posle razvoda od Dženifer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kick Kennedy (@kickkennedy)

 

Insajder blizak holivudskim zvezdama ispričao je za Page Six da su viđeni u hotelu u Beverli Hilsu, ali i na drugim mestima koja su popularna u gradu. Priroda njihovog odnosa još uvek nije poznata, a nisu odgovorili pozivima medija za komentar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kick Kennedy (@kickkennedy)

 

Što se tiče razvoda Bena i Dženifer, njihova ljubav raspala se još u martu, iako je 26. april naveden kao datum njihovog rastanka u zvaničnim dokumentima. 

 

Jedna od razlika koje su bile nepremostive jeste to što Aflek nije mogao da podnese medijsku pažnju koja ih je pratila, a na medenom mesecu u Parizu je "poludeo" jer su mu se vratile loše uspomene na njihovu prvu vezu, koja se okončala zbog pritiska medija.

 

Prva veza Dženifer Lopez i Bena Afleka raspala se zbog prevelikog pritiska medija
Prva veza Dženifer Lopez i Bena Afleka raspala se zbog prevelikog pritiska medijafoto: Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia

Kako se navodi, on se ne stidi što mu treba samoća i ponosan je na to što je uvek sposoban da "brine sam o sebi" i nikada nije "dao kontrolu nad sobom drugoj osobi".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

 

makonda-tracker