sam je priznao da se zaljubio u drugu

Šuškalo se i o PRELJUBI: Sećate li se zašto su Ben Aflek i Dženifer Lopez raskinuli veridbu pre 17 godina?

0

Dženifer Garner važi za omiljenu američku "slatkicu" i devojku iz komšiluka koja ni mrava ne bi zgazila, pa vam je verovatno promaklo da je neko vreme ona smatrana razlogom za krah veridbe holivudskog zlatnog para. Štaviše, Ben Aflek nije mnogo držao jezik za zubima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnji verenici Ben Aflek i Dženifer Lopez tema su godine — otkako se pročulo da se ponovo viđaju, ni paparaci ni publika ne mogu da ih se zasite, a internet je "eksplodirao" kada je latino diva konačno na svoj 52. rođendan podelila fotografiju na kojoj se ljubi s glumcem.


Par, koji smo nekada zvali "Benifer", jednaku pažnju je privlačio i kada je prvi put bio zajedno, od 2002. do 2004. godine. Otkako su prviput viđeni zajedno na setu filma Gigli, fanovi su ih obožavali, paparacima su donosili ogromnu zaradu, a kada se pročulo da planiraju da stanu na ludi kamen, nastala je opšta histerija. Navodno, tolika da su zbog nje odložili venčanje i, na kraju, raskinuli.


Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.

 


Međutim, već u januaru, PR latino dice saopštio je:


Dženifer Lopez je raskinula veridbu s Benom Aflekom. U ovom teškom trenutku, molimo da poštujete njenu privatnost.


S druge strane, glumčev PR je istakao da neće potvrditi ništa u vezi s Aflekovim privatnim životom.


Svako želi rat. S naše strane se neće desiti — rekao je pomalo misteriozno.


Nijedno od njih dvoje nije pominjalo raskid sve do 2008. godine, kada je Ben u jednoj emisiji istakao da misli da su njih dvoje pogrešili jer su bili previše dostupni. I sama Dženifer je 2016. pominjala da je "Benifer" bila pod pritiskom i da su oni bili u vezi u danima rađanja tabloida.


Međutim, teško da su bili krivi samo paparaci i javnost.


Kako je izvor blizak paru jednom prilikom istakao, Ben i Dženifer bili su u razlitičim životnim fazama i želeli su različite stvari.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Dženifer je bila spremna da ima decu, a Ben nije želeo da se odrekne svog života neženje. Na kraju joj je dosadilo da ga čeka, iako joj je to slomilo srce na kraju — istakao je neimenovani izvor.


U danima kada su se rastali kružila je priča da je Džej Lo ta koja je ostavljena, i to maltene pred oltarom. Iako se pisalo da Benu Afleku nije do zasnivanja porodice, on je posle nekoliko meseci u javnosti viđen sa Dženifer Garner i već sledeće godine se njom oženio i dobio ćerku Vajolet, a potom i ćerku Serafinu i sina Sema. To je mnoge nateralo da se zapitaju da li on zaista nije želeo brak i porodicu, kao i kada je tačno počela njegova veza s imenjakinjom njegove bivše verenice...

 

Ben Aflek i Dženifer Garner upoznali su se davne 2000. godine, na snimanju filma Pearl Harbor, kada je glumica bila u braku s kolegom Skotom Folijem. Dve godine kasnije — 2002, dakle dok je Ben bio sa Džej Lo, oni su ponovo sarađivali na snimanju ostvarenja Daredevil. Iako je Dženifer Garner bila udata, a on u vezi sa Dženifer Lopez, varnice između njih bile su očigledne, a u okviru promocije filma u jednoj televizijskoj emisiji je glumica snimljena kako posmatra Afleka sa zaljubljenim smeškom. Ubrzo se razvela, a nekoliko meseci nakon što su Ben Aflek i Dženifer Lopez raskinuli veridbu, Garnerova i on zvanično su bili par! Makar na emotivnom planu, Ben Aflek je definitivno prevario Džej Lo s Garnerovom tokom snimanja, jer je priznao da se tada zaljubio u nju.


Upoznali smo se na snimanju filma Pearl Harbor, ali na snimanju filma Daredevil smo se zaljubili jedno u drugo. Inače, ona je pobedila u većini tuča u filmu, što je bilo dobro predviđanje kako će dalje ići — moja žena, drži mačeve i mlati me — rekao je Aflek u intervjuu za Playboy jednom prilikom.


Jesu li Dženfier Garner i Ben Aflek prešli granicu dok je još on bio sa Džej Lo verovatno nikad nećemo saznati. U svakom slučaju, Garnerova i on stavili su tačku na svoj brak 2018. godine i često se viđaju zbog dece, a Lopezova i on nastavili su gde su stali pre čak 17 godina.

 

1 / 8 Foto: Twitter

 

 

makonda-tracker