nije ni slutila...

UŽASNUTA je zbog sopstvenog ponašanja: Blejk Lajvli se izvinila zbog šale na račun Kejt Midlton, ali fanovi ne opraštaju

0

Pre nekoliko dana holivudska glumica pridružila se talasu podsmeha, ali nakon saopštenja da princeza od Velsa ima rak, svesna je da je pogrešila.

Blejk Lajvli uputila je javno izvinjenje zbog svoje objave na Instagramu
Blejk Lajvli uputila je javno izvinjenje zbog svoje objave na Instagramufoto: EPA/JULIEN WARNAND

Holivudska glumica Blejk Lajvli pridružila se onima koji su se šalili na račun "misterioznog nestanka" Kejt Midlton, a nakon što je princeza od Velsa saopštila da boluje od raka, rešila je da se oglasi i izvini.


Podsetimo, nakon operacije u predelu abdomena koju je supruga princa Vilijama imala u januaru, ona se povukla sa svojih kraljevskih obaveza.

 

Zbog činjenice da se o njenim zdravlju ne zna ništa i da je objavljeno više preterano uređenih fotografija, društvenim mrežama i medijima kružile su teorije zavere i spekulacije.

To je rezultiralo brojnim mimovima i šalama na račun situacije u britanskoj kraljevskoj porodici, a njima su se pridružili i poznati.

 

Najviše se pričalo o neukusnom komentaru Kim Kardašijan, ali je pažnju privukla i Blejk Lajvli, koja se našalila na račun "manipulisane" fotografije Kejt Midlton s decom koju su povukle brojne novinske agencije.

 

Šala Blejk Lajvli na račun Kejt Midlton u međuvremenu je obrisana s Instagrama, nakon princezinog saopštenja da ima rak
Šala Blejk Lajvli na račun Kejt Midlton u međuvremenu je obrisana s Instagrama, nakon princezinog saopštenja da ima rakfoto: Printscreen/Instagram/blakelively

Zašto se Blejk Lajvli izvinjava Kejt Midlton?

 

Blejk je podelila očigledno, nevešto i komično montiranu fotografijom kojom reklamira svoj brend pića BettyBuzz, aludirajući na greške u obradi fotografije Kejt Midlton i njene dece.

 

Nakon što je princeza od Velsa juče saopštila da ima rak, glumica se oglasila i istakla da se oseća veoma loše.

Objavila sam glupu šalu u vreme ludila oko greške s fotošopom i, uh, čoveče, koliko me je ta objava danas užasnula – priznala je Blejk Lajvli. – Žao mi je. Šaljem ljubav i lepe želje svima, kao i uvek.

 

Objava Blejk Lajvli u znak izvinjenja Kejt Midlton
Objava Blejk Lajvli u znak izvinjenja Kejt Midltonfoto: Printscreen/Instagram/blakelively

Mnogi su poručili glumici da bi trebalo da se stidi svog ponašanja i podsetili je da je ona držala u tajnosti imena i pol svoje dece, dok se rugala princezi od Velsa što je očekivala da se poštuje njena privatnost u trenutku kad se bori protiv kancera.
 

"Juče sam volela Blejk Lajvli, od danas ne želim da gledam bilo koji film u kom je ona", "Bila sam šokirana što je jedna inače pristojna žena uradila ovako nešto", "Čak i da nije u pitanju rak, suludo je ismevati ženu koja je upravo operisana", "Poštovanje privatnosti je neophodno sve dok nije u pitanju neko drugi?"... neki su od komentara na račun glumice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker