kraljevska porodica

Jesu li Hari i Megan Markl znali da Kejt Midlton ima rak? Ovako je izgledalo veče u domu Saseksovih posle užasne vesti

0

Budući da "nemaju poverenje" u vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, članovi kraljevske porodice nisu rekli princu Hariju i Megan Markl da Kejt Midlton boluje od raka, a nakon kratke izjave i nekoliko sati, Hari je odlučio da pozove Vilijama

Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate
Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palatefoto: Profimedia

Kejt Midlton, princezi od Velsa i supruzi princa Vilijama, dijagnostikovan je rak, saopštila je ona u snimku koji je juče objavila kako bi se obratila javnosti posle dvomesečnih spekulacija o njenom zdravlju.


Princeza je ispričala da joj je kancer utvrđen nakon operacije koju je imala početkom godine, da joj je predloženo da se podvrgne hemioterapiji, da se oseća dobro i da joj znači što je suprug uz nju, kao i kako je o svemu pričala sa svojom decom.


Nedugo nakon što su svetski mediji preneli ovu vest, oglasili su se princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su za Harper's Bazaar dali kratku izjavu.

Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir – naveo je par.

 

Jesu li princ Hari i Megan Markl znali da Kejt Midlton ima rak?


Kako sada pišu britanski mediji, Saseksovi nisu imali predstavu da Kejt Midlton boluje od raka, a princ Hari navodno se javio svom starijem bratu nekoliko sati nakon ovih tužnih vesti. Nije poznato da li se kontakt desio putem tekstualne poruke, telefona, video-poziva...

1 / 5 Foto: EPA-EFE/STRINGER

Izvor blizak kraljevskoj porodici kaže da princ Hari i Megan "nisu imali predstavu" šta se dešava s princezom od Velsa i da su "saznali u isto vreme kada i ostatak sveta".


Ovo pokazuje kakvu su nepopravljivu štetu napravili – zaključuje izvor za Mail.


Pre nekoliko dana, osoba bliska britanskoj kraljevskoj porodici takođe je izjavila za People da Saseksovi nisu upućeni u stanje Kejt Midlton.

 

Megan Markl i princ Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl i princ Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Oni su svesni da se, što se tiče svega što se događa u Engleskoj, oni izostavljeni, ne dobijaju nikakve detalje o Kejt – rekao je anonimni izvor. – Očigledno nema poverenja.

 

Saopštenje koje je princeza od Velsa podelila pogledajte u snimku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker