otkud sad ovo?

Iza svega stoje – Megan i Hari?! Drzak komentar Kim Kardašijan o Kejt Midlton zbog kog mnogi veruju da se "nešto kuva"

0

Nakon što se Kim Kardašijan našalila na račun misterije koja okružuje oporavak princeze od Velsa od operacije, mnogi su povezali jedan susret princa Harija s ovom situacijom...

I Kim Kardašijan osvrula se na glavnu temu u poslednje vreme: navodni nestanak Kejt Midlton
I Kim Kardašijan osvrula se na glavnu temu u poslednje vreme: navodni nestanak Kejt Midltonfoto: Instagram / Kimkardashian

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan nema običaj da komentariše privatne živote poznatih ličnosti, ali ona sada nije odolela prilici da se osvrne na aktuelnu krizu u britanskoj kraljevskoj porodici.


Ona je na Instagramu podelila nekoliko svojih fotografija, uz komentar koji je privukao mnogo pažnje.


Na putu da pronađem Kejt – poručila je Kim Kardašijan.

 


Najpoznatija starleta na svetu aludirala je na zabrinutost fanova Kejt Midlton, princeze od Velsa, jer se ona ne pojavljuje u javnosti nakon operacije u predelu abdomena koju je imala u januaru, a zbog loše obrađenih fotografija i činjenica da se ona i dalje krije kruže brojne teorije zavere.

Kim je, svakako, iskoristila priliku da skrene razgovor na sebe, ali to nije sve jer mnogi veruju da se ona nije dotakla ove teme samo na talasu priče o Kejt Midlton.

 

Kakve veze princ Hari ima s tim?


Naime, Kim Kardašijan objavila je ovu opasku samo dan nakon što je princ Hari, dever Kejt Midlton i rođeni brat njenog supruga princa Vilijama, bio na skijanju s Korijem Gemblom. U pitanju je dugogodišnji dečko Kris Džener, Kimine majke, menadžerke i žene koja "vuče konce" u karijeri slavne starlete.

Da li je u pitanju namerni potez da se ismeje kraljevska porodica i da li je Hari na neki način učestovao u tome, nije poznato, ali je svakako zanimljiva koincidencija.


Kraljevska biografkinja Andžela Levin je, inače, za The Sun rekla da veruje da je princ Hari želeo da se zbliži s ovom porodicom da bi pomogao svojoj supruzi Megan Markl u karijeri.

 

Kris Džener je glavnokomandujuća u karijerama njenih ćerki i svim njihovim potezima
Kris Džener je glavnokomandujuća u karijerama njenih ćerki i svim njihovim potezimafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Apsolutno sam sigurna da je Hari otišao na ovaj put da bi bio veoma fin prema Koriju Gemblu, zbog Meganinog posla, da bi ona postala superpoznata i superbogata – kaže Levinova.


Megan Markl je, inače, baš u minutima pred govor princa Vilijama na dodeli Dajanine nagrade, osnovane u čast na pokojnu princezu Dajanu, najavila da pokreće novi posao – brend American Riviera Orchard.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker