pre rajana i dece

GODINAMA KASNIJE — i dalje se priča o njoj! Gola haljina Blejk Lajvli zbog koje je Karl Lagerfeld imao oči samo za nju

0

Blejk Lajvli je 2011. godine ponela remek-delo od haljine, ruku pod ruku s Karlom Lagerfeldom.

Karl Lagerfeld voleo je da radi sa Blejk Lajvli
Karl Lagerfeld voleo je da radi sa Blejk Lajvlifoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Blejk Lajvli je već godinama jedna od najbolje obučenih žena u Holivudu.

 

Njoj nije strano ni da izgleda "kao milion dolara" obučena samo u trenerku, ali ni da sama osmisli najbajkovitiju kreaciju, zbog kojih je zvezda večeri i na Met gali. Kod nje sve zavisi samo od prilike, a u svakoj je besprekorna!


Iako je danas ona muza Majkla Korsa, za kog je nedavno otkrila da ju je malo posle četvrtog porođaja ohrabrio da u njegovoj kreaciji izađe na crveni tepih, pre nego što je umro, ona je bila i jedna od omiljenih žena u srcu Karla Lagerfelda.

 

Kontroverzni čovek na čelu Šanela, Karl Lagerfeld bio je poznat kao težak na komplimentima kada je bilo ko u pitanju, vrlo strog i direktan, a njegova reč bila je amin u svetu mode.

Ipak, Blejk Lajvli osvojila je Lagerfeldovo srce još posle uloge u televizijskoj seriji Tračara. Nije tajna da glumica sama bira odeću za događaje, a upravo je ovaj pristup zainteresovao Karla, koji je Blejk veoma zavoleo.

 

Blejkina odeća za Met galu uvek je na listi najboljih stajlinga, o kojima se najviše priča, a 2011. godine napravila je jedan od presedana.

 

Blejk Lajvli u Šanelovoj haljini na Met gali
Blejk Lajvli u Šanelovoj haljini na Met galifoto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svojevremeno, Blejk je pozirala pred kamerama u Šanelovoj tzv. goloj haljini boje šampanjca, ruku pod ruku s Lagerfeldom lično.

 

Kroj haljine pomalo podseća na indijske sarije, a kombinacija prozirne tkanine, srebrnih elemenata i svile pokazala se kao dobitna, te se ovaj Karlov rad pamti do danas. Reč je o modelu iz jesenje Šanelove kolekcije iz 2009. godine, a i danas se pominje kao jedno od remek-dela ove modne kuće.

 

Karl Lagerfeld bio je očaran Blejk Lajvli i njenom haljinom
Karl Lagerfeld bio je očaran Blejk Lajvli i njenom haljinomfoto: Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

 

makonda-tracker