posledice...

Priča se da im definitivno nisu najomiljenije javne ličnosti! Zbog čega su se Megan Markl i Hari zamerili Amerikancima?

0

Megan Markl i princ Hari, navodno, više nisu popularni u Americi kao nekad zbog svojihi postupaka.

Kraljevski stručnjaci tvrde da je Hariju i Megan opala popularnost u Americi, gde sad žive
Kraljevski stručnjaci tvrde da je Hariju i Megan opala popularnost u Americi, gde sad živefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, kako navode mediji, u Americi više ne uživaju toliku popularnost, smatra stručnjakinja za kraljevsku porodicu. Naime, kako se navodi, njihovo ponašanje prema kraljevskoj porodici ono što je odbija Amerikance, ističe neimenovani ekspert, piše Dejli Mejl. 

 

Hari i Megan su se preselili u Ameriku 2020. godine, a velike promene usledile su od tog momenta, tzv. Megzita, kada su se odselili iz Velike Britanije; par je, nakon intervjua o kraljevskoj porodici, izdavanja knjige, kao i nedavno lansiranog novog sajta, navodno, krenuo da odbija Amerikance svojim ponašanjem.

 

Poslednji u nizu poteza bila je poseta Jamajci, koja je izazvana brojne reakcije čija je srž zamerka vojvodi i vojvotkinji od Saseksa.

Kako je istakla novinarka i autorka kraljevske biografije, Ejndžela Levin, pričajući o vremenu od napuštanja Britanije od strane Harija i Megan, Amerikancima je dosta "licemernog ponašanja" i "plakanja radi novca".

 

Kako je preneo The Sun, ona je istakla da "jaukanje bez kraja odbija Amerikance jer vole naklonjene ljude pre nego one koji prebacuju krivicu na druge", te da se njima "ne dopadaju napadi na kraljevsku porodicu jer su voleli kraljicu i divili joj se". 

 

Megan i Hari više ne uživaju popularnost u Americi, navodi se
Megan i Hari više ne uživaju popularnost u Americi, navodi se foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dodala je i to da su "zbog osvete bacili u slivnik bez povratka" neke stvari, prenosi Dejli mejl.

 

Kao dokaz priče o padu popularnosti, naglašeno je i ismevanje para u epizodi serije South Park, kao i to da je Megan bila jako tužna kada su prikazani na ovakav način.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker